Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



09.11.2018 00:10

Dezvăluiri șocante


A A

Daniel Micu nu-l slăbește pe Tudor Emil

Daniel Micu nu-l slăbește pe Tudor Emil

❚ Delegatul echipei de Liga a 4-a, CS Răcari, a povestit cu lux de amănunte cum decurgeau întâlnirile cu Tudor Emil, pe vremea în care acesta „decarta” în mod repetat bănuții la plic, când activa la echipa din Tărtășești. ❚ „Am luat un loc pentru Tărtășești de la o echipă care promovase în Liga a 4-a, Ziduri, iar într-un ziar Libertatea i-am dus în birou 1.000 de ron, alături de cererea de înscriere” ❚ „De fiecare dată când mergeam la AJF, îi lăsam o pisicuță de 200 de ron, în Jurnal de Dâmbovița. Îi plăcea dânsului să citească ziarul și îmi spunea să las bănuții acolo” ❚ „În PECO TSV Bâldana i-am dat 400 de ron să ne asigure un arbitraj optim și l-a trimis pe Cristi Catană. Am câștigat cu 1-0. Garantat sută la sută Tudor Emil pune arbitri la comandă”

 

COSTIN MIHAI


Daniel Micu a șocat opinia publică, fiind primul oficial de club din județul Dâmbovița care a recunoscut că i-a dat șpagă președintelui AJF Dâmbovița, Tudor Emil. Delegatul echipei de Liga a 4-a, CS Răcari, a făcut senzație în cadrul emisiunii Sport Show, pe Columna TV, unde a povestit cu lux de amănunte cum decurgeau întâlnirile cu Tudor Emil, pe vremea în care acesta „decarta” în mod repetat bănuții la plic, când activa la echipa din Tărtășești.

Servicii plătite la plic

Micu susține că prima tranșă de bani a fost și cea mai mare. „Am luat un loc pentru Tărtășești de la o echipă care promovase în Liga a 4-a, Ziduri, iar într-un ziar Libertatea i-am dus în birou 1.000 de ron, alături de cererea de înscriere. Mi-a spus să merg liniștit acasă, că e rezolvat cazul”. Apoi au urmat taxele de protecție. „De fiecare dată când mergeam la AJF, îi lăsam o pisicuță de 200 de ron, în Jurnal de Dâmbovița. Îi plăcea dânsului să citească ziarul și îmi spunea să las bănuții acolo”. Micu a dublat suma, în schimb, a solicitat un arbitraj favorabil la un meci cu vecinii de la Crevedia. „În PECO TSV Bâldana i-am dat 400 de ron să ne asigure un arbitraj optim și l-a trimis pe Cristi Catană. Am câștigat cu 1-0. Garantat sută la sută Tudor Emil pune arbitri la comandă. Sunt dispus să merg oriunde cu dânsul, la detectorul de minciuni, la Poliție, la televiziuni”.

„Patronul de la Moroeni spune că a cheltuit 200 de milioane cu Tudor”

Prietenia dintre Daniel Micu și Tudor Emil s-a stricat pe finalul sezonului 2016-2017, când primul nu s-ar fi supus directivelor de la AJF, de a ajuta la salvarea de la retrogradare a echipei Bradul Moroeni, susținând pe CS Petrești. „Domnul Tudor a intervenit în mod abuziv și în mod repetat să-i salvez pe Moroeni, dar nu am vrut să fac așa ceva. Din acel moment nu am mai comunicat și a început scandalul. Patronul de la Moroeni a venit după mine la Bâldana, să mă roage să-l ajut să scape de retrogradare. Mi-a spus de față cu martori, că a cheltuit 200 de milioane lei vechi cu Tudor Emil, care a promis că-l scapă de retrogradare, însă a ajuns la mâna Tărtășeștiului. Mi-a propus că-mi dă și teren în munte, numai să-l ajut, dar am refuzat. Cu Jordan de la Petrești am copilărit în Titu, nu puteam să-i fac una ca asta”, a mai spus Micu.

Micu amenință cu miting și plângeri penale

Micu nu se va opri aici și a transmis că îi va face o plângerele penală lui Tudor Emil pentru abuz în serviciu, după care va iniția în mod legal o formă de protest, la care îi invită pe toți cei nemulțumiți de abuzurile care se comit în fotbalul județean. „Vom picheta sediul AJF Dâmbovița, apoi vom merge și pe Platoul Prefecturii. Dacă nu vom face ceva și nu vom lua măsuri de urgență, fotbalul dâmbovițean se va distruge în câțiva ani”. Tudor a vrut să ne lovească Tudor Emil a reacționat necontrolat în momentul în care i-am solicitat un punct de vedere, așa cum este deontologic. A venit spre noi, cu mâna ridicată, însă și-a înfrânat la timp o reacție violentă. După care i-a solicitat secretarului Dorin Nistor să apeleze numărul de urgență 112, pentru a ne evacua din sediul AJF Dâmbovița. Nistor nu i-a ascultat ordinul, înțelegând că apariția organelor de anchetă nu l-ar avantaja deloc pe șeful său. Mai ales că, din sursele noastre, Tudor Emil ar fi dat deja cu subsemnatul într-un dosar greu. Vom reveni pe subiect! P.S. Alexandru Istrate, membru al Comisiei de Apel, a dezvăluit în același cadru televizat, că echipa din Tărtășești ar fi avut alți protectori, anume Vasile Stroe și Gigi Ionescu, președintele, respectiv secretarul Comisiei de Competiții și Disciplină.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pas important spre semifinale
Ce provocare și-a ales Boriga!
Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya
CSȘ Târgoviște, implicat în multe competiții
Ne-a părăsit Nicolae Guțoiu
Înfrângere pe terenul liderului
Play-off-ul, interzis pentru echipele dâmbovițene
Victorie cu mari emoții
Decizii dure la Comisia de Disciplină și Etică
Titu pierde la Urziceanca


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale