Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro18.12.2018 00:09

Proiectul se dezvoltă frumos


A A

Daniel Bălașa vorbește despre Young Boys Târgoviște

Daniel Bălașa vorbește despre Young Boys Târgoviște

❚ După ce a obținut rezultate bune la minifotbal, la Young Boys s-au format și echipe de juniori, conduse de Florin Anton și George Preda. Mai mult, Young Boys ocupă primul loc în Superliga Bergenbier ❚ „Proiectul pe care l-am avut de la bun început i-a convins pe jucători că aici chiar facem treabă bună. Eu sunt un învingător și am căutat jucători cu aceeași mentalitate pentru a face performanță”, a spus Bălașa ❚ „Aș vrea ca în Dâmbovița, la Târgoviște să fie o echipă de futsal, sunt foarte mulți jucători talentați pe teren redus cărora nu le dăm șanse să își valorifice talentul, sunt sigur că din spate vin și alții”, a mai spus conducătorul celor de la Young Boys

 

COSMIN SAVA

 


 

Unul dintre cele mai interesante proiecte fotbalistice din Dâmbovița poartă semnătura lui Daniel Bălașa, cel care conduce Young Boys Târgoviște. După ce a obținut rezultate bune la minifotbal, acum s-au format și echipe de juniori, conduse de Florin Anton și George Preda. Mai mult, Young Boys ocupă primul loc în Superliga Bergenbier și are șanse mari să câștige un nou titlu județean. Am realizat un interviu cu Daniel Bălașa, în care am discutat despre proiectul lui, despre viitorul echipei, dar și despre întreg fotbalul dâmbovițean.

„Eu sunt un învingător și am căutat jucători cu aceeași mentalitate”

Rep.: De unde a venit ideea proiectului Young Boys?

- Ideea pentru acest proiect a pornit din pasiunea mea pentru minifotbal, activând de foarte mult timp în acest fenomen și considerând că a venit timpul să fac ceva pentru minifotbalul dâmbovițean. Numele echipei l-am ales pentru că sunt un fan înfocat al celor de la Young Boys Berna, din Elveția.

Rep.: Echipa are mulți jucători de valoare, cum au fost convinși să se alăture proiectului?

- Da, echipa are jucători de mare valoare, care au evoluat în primele trei ligi ale țării, precum și mulți fotbaliști care au jucat futsal. Cu toți dintre ei mă leagă o prietenie strânsă, am jucat împreună cu o parte din ei. Proiectul pe care l-am avut de la bun început i-a convins că aici chiar facem treabă bună. Eu sunt un învingător și am căutat jucători cu aceeași mentalitate, pentru a face performanță!

„Noi suntem principalul nostru adversar!”

Rep.: Care sunt obiectivele echipei în acest sezon?

- O spun clar, obiectivul este să luăm fiecare meci în parte, să câștigăm pentru a ne păstra campionatul și cupa, pentru că anul trecut am reușit eventul în fotbalul dâmbovițean. Îmi doresc să atacăm și poate să și câștigăm regionalul, avem o echipă foarte bună. care poate să producă surpriza. Iar la Național vom vedea, vrem o clasare mai bună decât sezonul trecut.

Rep.: Care sunt cei mai periculoși adversari?

- La fel ca în sezonul trecut, principalul adversar al nostru o să fim noi. Depinde cât de concentrați suntem la meciuri și de modul în care le vom aborda. Trebuie un plan pus bine la punct, ca să putem avea vârful de formă spre sfârșitul sezonului, să avem rezultate bune pe toate planurile.

Rep.: Sunteți mulțumit de parcursul de până acum?

- Sunt foarte mulțumit de băieți, au demonstrat că sunt cei mai buni. Mai au multe de demonstrat, dar asta numai prin muncă și ambiție, sunt sigur că în acest sezon vom avea jucători convocați la naționala României, rămâne la latitudinea selecționerului.

Rep.: La ce nivel este minifotbalul dâmbovițean față de alte județe?

- S-a dezvoltat mult în ultimii ani, este întro continuă creștere, sunt echipe bune care și-au făcut apariția în minifotbalul dâmbovițean. Ca să rămâi sus mereu trebuie să ai anumite criterii pe care să le respecți și anumiți pași care nu trebuie săriți niciodată. După opinia mea, sunt între 3 și 5 echipe bune, dar și celelalte sunt la un nivel mai ridicat.

„Vrem să scoatem fotbaliști”

Rep.: Young Boys are și echipe de juniori acum. Ne pureți spune mai multe despre acest proiect?

- Suntem încă la început. Sunt doi oameni experimentați care se ocupă de aceste echipe, e vorba de Florin Anton și George Preda. Vom încerca să ne facem treaba cât mai bine, cu profesionalism și devotament. Nu ne putem compara cu alții care sunt pe piață de mult timp, dar muncim, nu sunt concurenți, doar ne facem treaba și vrem să scoatem fotbaliști. Oferim condiții foarte bune.

Rep.: Pe viitor doriți și o echipă de seniori care să evolueze pe teren mare și să fie înscrisă în competițiile județene de fotbal?

- Eu am o vorbă, niciodată să nu spui niciodată. Momentan sunt angrenat într-un proiect, sunt jucător alături de Florin Anton la o echipă, ne dorim promovarea acolo. Principalele mele guri de foc le reprezintă echipa de minifotbal și cea de copii.

„În fotbalul dâmbovițean sunt numai scandaluri”

Rep.: Asigurați singur finanțarea pentru acest proiect?

- Deocamdată sunt singur în acest proiect. Nu au fost niciodată sponsori sau autorități locale alături de mine. Dacă vreodată vor vrea să mi se alăture, să intre în proiect, sunt deschis, dar după cum știți, sunt din ce în ce mai puțini oameni pasionați de sport.

Rep.: Ce părere aveți despre fotbalul dâmbovițean?

- Este într-o continuă scădere, nu mai sunt fotbaliști nici măcar la nivel județean. Din cauza asta din ce în ce mai mulți oameni fug din fotbalul dâmbovițean. Din ce mai urmăresc, văd că sunt numai scandaluri și tot felul de prostii. Momentan, am de gând să joc la nivel județean și cred că o fac destul de bine, dar dragostea mea pentru minifotbal este una care nu dispare așa ușor. Aș vrea ca în Dâmbovița, la Târgoviște, să fie o echipă de futsal, sunt foarte mulți jucători talentați pe teren redus cărora nu le dăm șanse să își valorifice talentul, sunt sigur că din spate vin și alții.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

De ce a câștigat Cornești și nu Gura Șuții
Bobi Verdeș este sigur de promovare
Movilă crede în șansele echipei din Cornești
Gloria a luptat onorabil
Recolta Gura Șuții a câștigat cupa
Cornești are șanse mici să promoveze
Gloria Cornești joacă pentru promovare cu CSM Slatina
Și suporterii Chindiei sunt campioni (III)
Naționala României de polo se pregătește la Târgoviște
Programul turului pentru CSM Târgoviște


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Uitatul Eminescu

Știați că pe 15 iunie a.c. s-au împlinit 130 de ani de când Mihai Eminescu a fost așezat de Dumnezeu în Panteonul neamului românesc? A, da, ce întrebare tâmpită! La ce bun să se fi știut? Prin media patriei a bătut un vânt al uitării. Altele au fost prioritățile culturale ale momentului, de pildă… Street delivery.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale