Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



29.07.2014 00:05

S-a găsit antrenor!


A A

Dan Fleșeriu continuă munca la Târgoviște

Dan Fleșeriu continuă munca la Târgoviște
Dan Fleșeriu s-a înțeles cu CSM și va mai antrena încă un an la Târgoviște

❚ În privința băncii tehnice, târgoviștenii au bătut palma cu Dan Fleșeriu (38 de ani) ❚ Se pare că decizia șefilor de la Municipal de a semna cu tehnicianul sibian a fost influențată decisiv de datoria pe care clubul încă o are către antrenorul grec George Dikeoulakos ❚ Nici străinele care au câștigat titlul n-ar fi prea greu de convins să continue la Târgoviște, dovadă că Givens, Poole, Smith sau Stanford ar avea șanse mari să continue în Polivalenta târgovi șteană ❚ În ultima ședință ordinară a Consiliului Local Municipal, desfășurată pe 24 iulie, consilierii locali au aprobat un nou ajutor financiar pentru CSM, din rectificări bugetare, acesta ridicându-se la 13 miliarde lei vechi

 

MĂDĂLIN RĂDUCU


După ce a aflat programul competițional, oficialii CSM-ului au trecut la discuțiile pentru conturarea lotului în sezonul viitor. Aceasta este cea mai mare problemă, întrucât antrenorul și jucătoarele au avut contracte valabile pe un singur sezon. În privința băncii tehnice, târgoviștenii au bătut palma cu Dan Fleșeriu (38 de ani). Antrenorul sibian a acceptat pe loc oferta de a contiua munca sub Turnul Chindiei. Se pare că decizia șefilor de la Municipal de a semna cu tehnicianul sibian a fost influențată decisiv de datoria pe care clubul încă o are către antrenorul grec George Dikeoulakos. Tocmai de aceea, formația târgovișteană nu poate efectua transferuri internaționale. Cum și piața antrenorilor români este destul de scumpă, mai ales în această perioadă a anului, prelungirea relației CSM Târgoviște – Dan Fleșeriu a venit mai natural decât pare.

 

Nicio surpriză în lot?

Aceeași situație se regăsește și în ceea ce privește lotul de jucătoare. În privința româncelor din lot, precum Ancuța Stoenescu sau Andreea Huțanu, nu ar fi greu de negociat, dacă ne gândim că sezonul trecut, pivotul amintit a fost întors din drumul către Alba Iulia în ultima clipă. Nici străinele care au câștigat titlul n-ar fi prea greu de convins, dovadă că Givens, Poole, Smith sau Stanford ar avea șanse mari să continue în Polivalenta târgovișteană.


Continuitatea, virtute întâmplătoare

Mai mult încolțiți de această conjunctură potrivnică, oficialii clubului târgoviștean ar putea stabili un precedent în ceea ce privește baschetul târgoviștean. În ultimele cinci sezoane nu au existat doi ani consecutivi în care să se continue cu aceeași formulă bancă tehnică – lot.


S-au reumplut conturile

Rămasă fără bani după câștigarea campionatului în luna mai, CSM Târgoviște a beneficiat din nou de „bunăvoința” consilierilor locali. În ultima ședință ordinară a Consiliului Local Municipal, desfășurată pe 24 iulie, consilierii locali au aprobat un nou ajutor financiar pentru CSM, din rectificări bugetare. Acesta se ridică la 13 miliarde lei vechi. Așa se explică și informația în legătură cu antrenorul Dan Fleșeriu, apărută în week-end, imediat după ce conturile clubului au fost din nou pline. Dat fiind faptul că suntem la capitolul cifre, vă propunem următorul exercițiu: în doar șapte luni, CSM Târgoviște a fost finanțată de primărie cu nu mai puțin de 57 de miliarde, sumă cu care Chindia și-ar fi plătit datoria de 13 miliarde acumulată în trei ani. ªi tot ar mai fi rămas bani.




Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șoșocismul de mahala

Așa ar putea fi caracterizată ciorovăiala grotescă dintre senatoarea bântuită de un egocentrist violent, pe numele ei, pe care îl mai poartă încă, Șoșoacă Ivanovici Diana și soțul ei, la fel de egocentru, Șoșoacă Silvestru, ambii închipuindu-se fiecare buricul Universului. Pe mine, unul, nu mă interesează de unde s-au luat, însă spectacolul, repet, grotesc, pe care îl oferă pe micile ecrane dă... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale