Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



24.06.2014 07:20

VIDEO :: Revoltați de scandalul de corupție în care șeful statului este implicat alături de fratele său și de interlopul Bercea Mondial,


A A

Dâmbovițenii cer demisia președintelui Traian Băsescu

Dâmbovițenii cer demisia președintelui Traian Băsescu

ANA MARIA POPESCU


Fratele președintelui României a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, împreună cu intermediarul Marian Căpățână, în dosarul de corupție Bercea-Băsescu, instrumentat de DNA. Mircea Băsescu este acuzat de trafic de influență după ce ar fi primit 250.000 de euro de la familia lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, promițând în schimb că va obține eliberarea interlopului.

 

Megascandalul mitelor împărțite la cel mai înalt nivel pentru eliberarea din închisoare a lui Bercea Mondial a provocat reacții dintre cele mai critice în rândul cetățenilor.

Reporterii “Jurnal de Dâmbovița” au realizat un sondaj de opinie referitor la reacția pe care președintele României, Traian Băsescu, ar trebui să o aibă în cazul de corupție în care fratele său a fost arestat preventiv.

 

Ce credeți că ar trebui să facă președintele României

în urma scandalului de corupție Bercea-Băsescu?

  • “Cred că președintele nu trebuie să se implice. Să lase Justiția să își facă datoria. Nici suspendat nu o să fie și nici nu o să-și dea demisia. Sigur așa va fi. Să rămână în funcție, dar să lase Justiția să-și facă datoria”.
  • “Să-și dea demisia, să-și ia valea. Ce să mai umblăm cu prostii?! Cine vrea să-l acopere, încearcă degeaba”.
  • “Eu nu mă implic în politică. Nu vreau să discut subiectul”.
  • “Să-și dea demisia. Orice conducător de stat, într-o țară civilizată, își dă demisia când se întâmplă așa ceva. Nu cred însă că își va da demisia, el e m.....”.
  • “Demisia! Este adevărat că și așa nu mai are decât 5-6 luni până termină mandatul. Nu o să-și dea demisia de bunăvoie, pentru că este un e......... și așa va rămâne”.
  • “Să se ducă la pușcărie și el. Demisia nu și-o dă pentru că e un n......... Este cel mai mare n.......... al țării ăsteia. H... până la Dumnezeu. A vândut, a făcut ce-a vrut”.
  • “Să-și dea demisia ar fi o idee bună, dar trebuie să țină și cu fratele lui. Nu știu ce să zic”.
  • “Ar trebui să-și dea demisia. De fapt, trebuia mai demult să-și dea demisia, nu acum. Dar nu o va face până nu termină mandatul, până la ultima zi a lui. Niciodată nu-și va da el demisia. Păi, când a tăiat pensii și salarii ce a făcut?! Au luat și au băgat la buzunar ei”.
  • “Să-și dea demisia, altceva nu am nimic de zis. Numai el știe dacă va face gestul acesta. Ar fi bine s-o facă și pentru el și pentru noi”.
  • “Să plece mai repede, să nu mai stea mult pentru că dacă mai stă mult, murim. Să își dea demisia cât mai repede, să nu mai aștepte mult. tăiem frunză la câini cu el, nu e un om normal la cap. N-am pomenit în lumea asta așa prăpăd cum a făcut omul ăsta. Nu mai putem să-l suportăm”.
  • ”Normal și drept ar fi să-și dea demisia. Dar ce poate să facă dacă nu este vinovat?! Poate în sinea lui nu se consideră vinovat. Aici ar trebui să fie taler cu două fețe, l-a băgat într-un necaz fratele lui. Sunt încurcate treburile acolo la conducere”.
  • “Ar trebui să-și dea demisia, dar după câte am văzut, nu o va face pentru că nu vrea să plece, vrea să mai facă rău la toată țara. Ar fi o varianță suspendarea lui, dar nu știu dacă se poate. Eu l-aș fi dat demult jos, pentru că nu a fost bun deloc”.
  • “Să plece cât mai repede, nu-l mai iubește lumea. Să plece pentru ceea ce a făcut. Mai mare rușinea pentru ceea ce a făcut și el și frățiorul lui. El o scaldă, zice că nu este adevărat, dar sunt filme făcute, cum poți să minți în față la așa ceva?! Nu-l mai suportă nici copiii, și ei îl poreclesc. Să vină altcineva, ar trebui să nu mai fie asemenea oameni. Și-a bătut joc de toată țara, acum trebuia să fie acasă, nu unde este acum, a râs de noi. M-am dus și am votat să plece acasă, dar el a râs de 7 milioane de proști. Am ajuns să ne facem proști singuri”.

 

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Opinii din Dâmbovița despre creșterea inflației în România
Dâmbovițenii susțin decizia de a menține supermarketurile deschise și în weekend
Carnea de miel, un lux pentru mulți români în acest an de Paște
Cum fac față dâmbovițenii noilor scumpiri
Comasarea alegerilor locale și europarlamentare
Dâmbovițenii, îngrijorați de facturile mari de la utilități
România în Spațiul Schengen
Protestele angajaților din sistemul public, în vizorul opiniei publice
Factura la gaze în iarnă, cu prețuri plafonate
Restricțiile la plățile cash, luate la „bani mărunți”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale