Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



26.01.2021 00:18

Dascălii, în febra... reorganizării


A A

Dâmbovița, pregătită de redeschiderea școlilor!

Dâmbovița, pregătită de redeschiderea școlilor!

❚ Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița s-a pregătit din timp pentru acest moment și a asigurat toate unitățile de învățământ din județ cu materiale și produse pentru dezinfectare

 

ȘTEFAN KHALIL


Din 8 februarie 2021, cursurile în școli vor fi reluate fizic. Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița s-a pregătit din timp pentru acest moment și a asigurat toate unitățile de învățământ din județ cu materiale și produse pentru dezinfectare. Potrivit inspectorului general, Cătălina Homeghiu, IȘJ Dâmbovița a achiziționat pentru școlile din județ un milion de măști și 9.000 de litri de dezinfectant. Astfel, siguranța elevilor, cadrelor didactice, dar și a personalului auxiliar din unitățile de învățământ, nu va fi pusă în pericol. Materialele de protecție vor fi distribuite la toate școlile, iar acolo unde nu vor fi suficiente pe stoc, unitățile de învățământ pot apela la Inspectoratul Școlar pentru sprijin. De asemenea, inspectorul general, Cătălina Homeghiu, a confirmat că mai multe primării din județ au depus proiect pentru achiziționarea mai multor materiale de protecție, iar în acest fel, unitățile școlare nu vor duce lipsă măști și dezinfectanți. ,,Unitățile de învățământ din județul nostru sunt pregătite pentru reluarea cursurilor fizic. Avem tot ce ne trebuie în dotare pentru ca activitatea să se desfășoare în siguranță. Noi, la acest moment, ca inspectorat școlar, am achiziționat pe Hotărârea 756 mai multe produse pentru siguranța elevilor. Avem pe stoc un milion de măști și 9.000 de litri de dezinfectant. De asemenea, școlile unde nu au pe stoc suficient aceste produse, vor apela la Inspectoratul Școlar și le vom da noi. De asemenea, primăriile din județ și noi, în calitate de Inspectorat Școlar, am depus proiect pe Ordonanța 44, în care la fel, avem un număr foarte mare de produse și materiale de protecție (măști și dezinfectanți). Au fost și foarte multe primării care au depus proiect pentru achiziționarea acestora și ne bucurăm că administrațiile publice locale se preocupă de siguranța elevilor”, a declarat Cătălin Homeghiu, inspector general al IȘJ Dâmbovița.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Tot mai multe școli intră in scenariul roșu
Slujire arhierească la Mănăstirea Stelea din Târgoviște
Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, vă invităm la muzeu!
"Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, vă invităm la muzeu!"
Sensul duhovnicesc al Postului
174 de unități de învățământ în scenariul galben și 6 unități în scenariul roșu
Expoziția de pictură a artistului Vladimir Păun-Vrapciu: "Cum am ajuns aici?"
50 de tablete au ajuns la elevi din județul Dâmbovița
Întoarcerea Fiului risipitor
A început etapa specială de vaccinare a cadrelor didactice


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Multilateralismul global în Conferință despre viitorul Europei? (I)

Acum exact un an, împreună cu profesorul Vasile Pușcaș organizasem o dezbatere la Bruxelles în care făceam conexiunea dintre partidele politice europene și evoluția guvernării mondiale. 

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter






Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale