Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



03.08.2015 00:01

Chindia, Nucet, CSȘ și FCM, proiecte de viitor


A A

Dâmbovița, cu șase echipe de Republicani

Dâmbovița, cu șase echipe de Republicani
CSȘ și FCM Târgoviște se vor afla într-un fel de parteneriat la nivelul Juniorilor Republicani

❚ Anul trecut, județul a atins o fază avansată la Republicani B, prin Chindia, care a disputat Turneul Final ❚ Chindia va juca în Campionatul de Elită. GȘA Nucet va avea, ca acum doi ani, tot două echipe, însă în Campionatul Clasic. În aceeași categorie va evolua și CSȘ Târgoviște, la Juniori B, dar și FCM Târgoviște, la Juniori A ❚ „Domnul Zotic și Cosmin Toboșaru au făcut și un acord, prin care CSȘ să joace pe terenul de la Șotânga. Deci, mergem la pachet”, a transmis Haralambie Becheanu, antrenorul Juniorilor Republicani A de la FCM Târgoviște ❚ „Găsim jucători, avem noi acolo în grădina proprie. Am o listă cu vreo 20 de copii din care putem să facem o echipă. Dacă noi reușim să scoatem unu, doi pe piață, ar fi foarte bine. Eu cred că o să putem”, a mai spus Becheanu

M.R.


Dâmbovița stă mai mult decât decent la nivel național în ceea ce privește jucătorii lansați în fotbalul mare. De la juniori au făcut pasul spre categoria superioară o serie de fotbaliști care s-au consacrat, iar asta a fost posibil datorită echipelor și antrenorilor de la cele mai mici niveluri.

Anul trecut, județul a atins o fază avansată la Republicani B, prin Chindia, care a disputat Turneul Final. În noul sezon competițional la Juniori Republicani, Dâmbovița va avea nu mai puțin de șase formații.

 

Noua apariție de la acest nivel

Față de stagiunea precedentă, sistemul la Republicani s-a schimbat diametral. Datorită podiumului prins în campionatul trecut, Chindia va juca în Campionatul de Elită, urmând să întâlnească echipele clasate pe primele două locuri din celelalte serii.

Deci, sezonul va fi mult mai disputat, cu meciuri mult mai tari față de cele de până acum. GȘA Nucet va avea, ca acum doi ani, tot două echipe, însă în Campionatul Clasic. În aceeași categorie va evolua și CSȘ Târgoviște, la Juniori B, dar și FCM Târgoviște, la Juniori A.

Aceasta este și principala noutate, după ce Ghiorghi Zotic a hotărât să renunțe la seniori și să investească într-o formație de juniori.

 

„Nu sunt ei mari performeri, dar sunt mulți tineri”

De altfel, CSȘ Târgoviște și FCM Târgoviște se vor afla într-un fel de parteneriat în ceea ce privește locul de disputare a meciurilor.

„Deja am intrat în colaborare. La București a fost Cosmin Toboșaru, împreună cu domnul Zotic. Ei au făcut și un acord, prin care CSȘ să joace pe terenul de la Șotânga. Deci, mergem la pachet. S-ar putea să nu mai fie obligatoriu să ai două echipe, la A și B. S-ar putea să ne dea separat sau să ne bage la pachet. Eu zic că ar fi mai bine la pachet, pentru că te mai consulți, e altceva, putem să plecăm împreună în deplasări. Asta, în condițiile în care fiecare își plătește partea lui”, s-a exprimat Haralambie Becheanu.

Noul tehnician al juniorilor Republicani A de la FCM Târgoviște crede că poate scoate cel puțin un fotbalist la vânzare în următorul sezon.

„Eu voi fi antrenorul echipei, asta-i clar. Găsim jucători, avem noi acolo în grădina proprie. Am o listă cu vreo 20 de copii din care putem să facem o echipă. Nu sunt ei mari performeri, dar sunt mulți tineri. Cu mulți dintre ei, am mai și lucrat: Vitregu, Stoicescu. I-am avut la prima echipă, au stat pe lângă mine. Sunt câțiva de perspectivă. Dacă noi reușim să scoatem unul, doi pe piață, ar fi foarte bine. Eu cred că o să putem. Acum astea sunt posibilitățile și domnul Zotic trebuie lăudat că nu renunță la fotbal”, a mai spus Haralambie Becheanu.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)

GEORGE COANDĂ


2024. 13 aprilie. O zi care ar putea rămâne o dată fatidică în istoria niciodată liniștită a umanității. Iranul ayatollahilort fundamentaliști a atacat cu o ploaie de drone și de rachete Israelul. A fost, se poate spune fără nicio urmă de glumă, un atac dinainte anunțat. De multă vreme, Teheranul, însă, nu a avut la îndemână un „casus belli”, fie și jucat la... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale