Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



13.03.2023 00:13

VOX POPULI


A A

Dâmbovițenii, nemulțumiți de dispariția caselor de marcat din supermarketuri

Dâmbovițenii, nemulțumiți de dispariția caselor de marcat din supermarketuri

Mai multe supermarketuri au renunțat la casele de marcat și au implementat sistemul self-pay. Mulți dintre dâmbovițeni sunt nemulțumiți de această măsură și au făcut apel la boicot pe paginile de socializare. Reporterii cotidianului nostru au stat de vorbă cu mai mulți cetățeni, întrebându-i dacă noua regulă îi va avantaja pe clienți și dacă aceștia se pot adapta la ea?

 

*Eu nu cred că este o măsură bună, nu este ușor să umbli tu singur la acea aparatură și nu de fiecare dată este cineva să-ți arate.

*Își bat joc de noi, nici nu mă mai duc la magazinele care nu au casă de marcat, o să mă duc la cele care au personal. Ce ar urma, să ne pună să facem și flotări la ieșire?

*Eu chiar acum vin de la un magazin unde era o singură casă deschisă, în rest roboței…Tot magazinul era la coada unde era casa deschisă, evident, nu stă nimeni să-și prindă urechile cu noile lor tehnologii.

*Consider că este o măsură bună, nu mai suntem cu 20 de ani în urmă, când stă un analfabet cu trei clase să-ți scaneze de nu știu câte ori același produs. Îmi pare rău că nu toată lumea înțelege asta.

*Să le fie rușine, ne pun pe noi să trecem produsele prin scanner. Nu mă pricep, vă spun sincer, m-a ajutat o domnișoară de acolo și m-am luat și de ea că au scos casele de marcat, dar ea săraca nu avea nicio vină. De acum încolo trebuie să-mi iau nepoții cu mine să mă ajute, că singur nu mă descurc, dacă mă duc tot la magazinul acesta, dar nu mă mai duc acolo.

*Nu vor să mai dea locuri de muncă oamenilor. Ăștia sunt roboții care vin și iau locurile de muncă. Dar nu vom susține așa ceva, vom merge doar la casele de marcat.

 

Tot mai mulți oameni fac apel la boicot pe rețele de socializare și anunță că nu se vor mai duce la supermarketurile care nu au casă de marcat.

 

 

Ștefan Khalil



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Dâmbovițenii susțin decizia de a menține supermarketurile deschise și în weekend
Carnea de miel, un lux pentru mulți români în acest an de Paște
Cum fac față dâmbovițenii noilor scumpiri
Comasarea alegerilor locale și europarlamentare
Dâmbovițenii, îngrijorați de facturile mari de la utilități
România în Spațiul Schengen
Protestele angajaților din sistemul public, în vizorul opiniei publice
Factura la gaze în iarnă, cu prețuri plafonate
Restricțiile la plățile cash, luate la „bani mărunți”
Dâmbovițenii salută măsura plafonării prețurilor la alimente


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Lovituri sub centură… electorale

Din punct de vedere politic electoral, se pare că poporul român nu se poate vindeca, mai ales „clasa politică”, grotescă și iresponsabilă. Au trecut 35 de ani de la ceea ce încă numim „revoluția română”, și visul democrației ideale s-a spulberat în deșertul… deșertăciunilor și rătăcim năuci printr-o Uniune Europeană care, existențial, ne-a aruncat într-un haos distopic.

[citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale