Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



06.06.2023 00:11

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Dâmbovițenii merită mai multă atenție

Dâmbovițenii merită mai multă atenție

S-au scris foarte multe rânduri după retrogradarea Chindiei Târgoviște în liga secundă. S-au tot adus acuze pentru autoritățile locale, pentru conducerea clubului târgoviștean, dar și pentru staff-ul tehnic și jucătorii care au prins un singur joc în prima ligă la Târgovișe, pe stadionul „Eugen Popescu”. Antrenorul Toni Petrea a plecat, la fel și o parte dintre jucătorii importanți din stagiunea precedentă, exemple foarte bune fiind Popa, Neguț și Popadiuc, dar nu s-a schimbat nimic în conducerea clubului târgoviștean.

Mai mult de atât, nu apar informații despre viitorul Chindiei, despre reunirea lotului, despre strategia pentru următorul sezon, despre jucătorii care au acceptat prelungirea contractelor și așa mai departe. Multă lume a remarcat faptul că jucătorii dâmbovițeni s-au dăruit mai mult pentru această echipă decât ceilalți fotbaliști care au făcut parte din lotul Chindiei.

Poate că în liga secundă mai mulți jucători dâmbovițeni ar merita o șansă la Chindia. Să încetăm cu experimentele din stagiunile precedente, precum Costea, Buș sau Corinus, și să dăm șansa și unor tineri dâmbovițeni să se remarce. Sunt fotbaliști atât la FC Pucioasa și Flacăra Moreni, dar și la centrul de juniori ai Chindiei, despre care cred că ar putea face față la nivelul ligii secunde.

Îmi este greu să cred că jucători precum Narcis Marina sau Eugen Matei, cu foame de afirmare, ar arăta mai rău decât Cornius. Sau că fotbaliști ca Iamandache, Niculăescu sau Zaharia nu ar putea fi mai periculoși pentru porțile adverse decât au fost Buș, Costea sau Dangubic în anii trecuți. Dâmbovițenii merită mai multă atenție, iar aici fac referire atât la jucători, cât și la persoane care ar putea aduce un plus pe zona administrativă sau sportivă.

Până acum nu a existat o strategie prea clară în rândul formației târgoviștene, dar cred că a venit momentul ca acest lucru să se schimbe. În primul rând, este important de stabilit faptul dacă autoritățile locale își doresc ca echipa târgovișteană să revină rapid pe prima scenă fotbalistică sau dacă se mulțumesc cu eșalonul secund. Dacă se dorește o promovare rapidă, cred că ar trebui să se treacă la treabă deja. Din păcate, liniștea din jurul clubului târgoviștean nu-mi inspiră prea multă încredere că vor urma zile senine pentru Chindia.

 

 

Cosmin Sava



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale