Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro06.06.2023 00:11

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Dâmbovițenii merită mai multă atenție

Dâmbovițenii merită mai multă atenție

S-au scris foarte multe rânduri după retrogradarea Chindiei Târgoviște în liga secundă. S-au tot adus acuze pentru autoritățile locale, pentru conducerea clubului târgoviștean, dar și pentru staff-ul tehnic și jucătorii care au prins un singur joc în prima ligă la Târgovișe, pe stadionul „Eugen Popescu”. Antrenorul Toni Petrea a plecat, la fel și o parte dintre jucătorii importanți din stagiunea precedentă, exemple foarte bune fiind Popa, Neguț și Popadiuc, dar nu s-a schimbat nimic în conducerea clubului târgoviștean.

Mai mult de atât, nu apar informații despre viitorul Chindiei, despre reunirea lotului, despre strategia pentru următorul sezon, despre jucătorii care au acceptat prelungirea contractelor și așa mai departe. Multă lume a remarcat faptul că jucătorii dâmbovițeni s-au dăruit mai mult pentru această echipă decât ceilalți fotbaliști care au făcut parte din lotul Chindiei.

Poate că în liga secundă mai mulți jucători dâmbovițeni ar merita o șansă la Chindia. Să încetăm cu experimentele din stagiunile precedente, precum Costea, Buș sau Corinus, și să dăm șansa și unor tineri dâmbovițeni să se remarce. Sunt fotbaliști atât la FC Pucioasa și Flacăra Moreni, dar și la centrul de juniori ai Chindiei, despre care cred că ar putea face față la nivelul ligii secunde.

Îmi este greu să cred că jucători precum Narcis Marina sau Eugen Matei, cu foame de afirmare, ar arăta mai rău decât Cornius. Sau că fotbaliști ca Iamandache, Niculăescu sau Zaharia nu ar putea fi mai periculoși pentru porțile adverse decât au fost Buș, Costea sau Dangubic în anii trecuți. Dâmbovițenii merită mai multă atenție, iar aici fac referire atât la jucători, cât și la persoane care ar putea aduce un plus pe zona administrativă sau sportivă.

Până acum nu a existat o strategie prea clară în rândul formației târgoviștene, dar cred că a venit momentul ca acest lucru să se schimbe. În primul rând, este important de stabilit faptul dacă autoritățile locale își doresc ca echipa târgovișteană să revină rapid pe prima scenă fotbalistică sau dacă se mulțumesc cu eșalonul secund. Dacă se dorește o promovare rapidă, cred că ar trebui să se treacă la treabă deja. Din păcate, liniștea din jurul clubului târgoviștean nu-mi inspiră prea multă încredere că vor urma zile senine pentru Chindia.

 

 

Cosmin SavaComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

A debutat Interliga Dâmbovița
Dublă criză la Chindia
Aninoasa și Cojasca au punctaj maxim la Liga a 5-a
Jocuri spectaculoase la Liga a 6-a
6 echipe cu același punctaj
Victorie pe Patrana
Au început lucrările la noul stadion
Roberto Ziduri rămâne lider la Liga a 4-a
Rezultat negativ
Eșec dur pentru morenari


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Universitatea „Valahia” la începutul celui de-al patrulea deceniu...

…este pregătită de a-și demonstra maturitatea. Înființată în 1992 de un grup de fondatori curajoși, înfruntând o seamă de piedici, unele găsind și sprijinul necesar în momentul de cumpănă, Universitatea „Valahia” și-a demonstrat viabilitatea, fiind pentru Târgoviște – și reiterez ce s-a mai spus de-a lungul timpului – ceea mai importantă și spectaculară realizare după revoluția din 1989, mai ales... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale