Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



28.06.2017 00:20

După ce a fost validat de Comisiile parlamentare reunite de Buget-Finanțe,


A A

Dâmbovițeanul Leonardo Badea pleacă la Autoritatea de Supraveghere Financiară

Dâmbovițeanul Leonardo Badea pleacă la Autoritatea de Supraveghere Financiară
Leonardo Badea mai are un singur pas spre conducerea ASF

❚ Următorul pas este ca actualul deputat PSD să primească votul de încredere în plenul Parlamentului ❚ Lenardo Badea ne-a mărturisit că această funcție este o provocare pe care a acceptat-o și speră să reușească să ducă la îndeplinire toate măsurile pe care și le-a trasat ❚ Odată cu plecarea lui Leonardo Badea la ASF, se „vacantează” un post de deputat, iar conform listei, acesta i-ar reveni „de drept” actualului vicepreședinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Claudia Gilia

ANA MARIA POPESCU

 


 

Deputatul PSD de Dâmbovița, Leonardo Badea, a fost validat de Comisiile parlamentare reunite de Buget-Finanțe pentru funcția de președinte al Autorității de Supraveghere Financiară (ASF). Președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost primul care l-a „nominalizat” pe Leonardo Badea pentru a prelua șefia ASF, iar acum Grupul de parlamentari PSD l-a propus oficial, deputatul a trecut de evaluarea Comisiilor reunite din Parlament, iar următorul pas este să primească votul de încredere în plenul Parlamentului.

Leonardo Badea: „Este un proiect important, este o provocare pe care am acceptat-o”

Lenardo Badea ne-a mărturisit că această funcție este o provocare pe care a acceptat-o și speră să reușească să ducă la îndeplinire toate măsurile pe care și le-a trasat și care privesc atât îmbunătățirea activității Autorității de Supraveghere Financiară, dar și protejarea consumatorilor de produse și servicii financiare nebancare.

„Comisiile reunite de Buget- Finanțe ale Camerei Deputaților și Senatului, precum și Comisiile reunite de Economie au făcut audierea pentru ocuparea funcțiilor de președinte și prim-vicepreședinte al ASF. Eu am fost nominalizat din partea Grupului PSD pentru funcția de președinte al Autorității de Supraveghere Financiară. Trebuie să menționez de la început faptul că sunt nominalizat și audiat de Comisii pentru un rest de mandat de un an și câteva luni. Este un proiect important, este o provocare pe care am acceptat-o și sper ca în această perioadă să reușesc să implementez ceea ce mi-am propus, să reușesc implementarea măsurilor pe care mi le-am propus și pe care le-am prezentat în cadrul Comisiilor reunite, măsuri care să ducă la creșterea prestigiului acestei instituții foarte importante a pieței financiare nebancare din România, la îmbunătățirea transparenței, la îmbunătățirea calității profesionale a personalului acestei Autorități și bineînțeles la creșterea nivelului de educație financiară în piață, toate acestea având drept scop protecția consumatorilor de produse și servicii financiare, acesta fiind principalul obiectiv pe care mi l-am asumat în acest mandat. Acum plenul reunit urmează să dea un vot pe raportul Comisiilor, am primit un raport favorabil din partea Comisiilor reunite”, ne-a declarat deputatul PSD de Dâmbovița, Leonardo Badea, președintele Comisiei de buget din Camera Deputaților.

Vicepreședintele CJD, Claudia Gilia, va anunța dacă pleacă la Parlament

Odată cu plecarea lui Leonardo Badea la ASF se „vacantează” un post de deputat, iar acesta ar urma să fie ocupat de următorul social democrat dâmbovițean aflat pe lista de parlamentari a PSD Dâmbovița. Conform listei, postul de deputat i-ar reveni „de drept” actualului vicepreședinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Claudia Gilia, care ne-a declarat că va anunța dacă pleacă sau nu la Parlament după ce se vor termina procedurile de desemnare a președintelui ASF și postul de deputat va deveni oficial vacant. „Procedura de desemnare a președintelui ASF nu este finalizată. Voi avea o poziție oficială în momentul în care mandatul de deputat se vacantează”, ne-a declarat vicepreședintele CJD, Claudia Gilia.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale