Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro09.01.2020 00:17

Președintele PNL Dâmbovița a vorbit despre asumarea răspunderii Guvernului pe legea bugetului


A A

"Dacă nu făceam asta, ieșea un haos total în buget"


❚ „Ar fi venit parlamentarii de Dâmbovița cu tot felul de amendamente care ar fi trecut, pentru că au majoritate în Parlament, și ar fi trebuit să vorbim cu Trump să ne dea și bugetul Americii... pentru treaba asta”

 

VIOLETA STANCIU


Președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran, a declarat că metoda aleasă de Guvernul Orban, de asumare a răspunderii pe legea bugetului de stat, este cea bună și responsabilă în condițiile în care liberalii nu au o majoritate clară pe care să poată conta în Parlament! De asemenea, acesta a ținut să sublinieze că dacă s-ar fi dus cu bugetul în Parlament ar fi ieșit un haos total, pentru că parlamentarii partidelor care au majoritate ar fi venit cu amendamente peste amendamente la buget, care ar fi trecut fără probleme la vot, pentru care ar fi fost nevoie de bugetul SUA, nu al României. „Sunt unul dintre oamenii care chiar țin la țara noastră. Vă spun ceva, dacă nu făceam treaba asta cu asumarea bugetului... ieșea un haos total în buget. Ar fi venit parlamentarii de Dâmbovița cu tot felul de amendamente care ar fi trecut, pentru că au majoritate în Parlament, și ar fi trebuit să vorbim cu Trump să ne dea și bugetul Americii... pentru treaba asta. Și măcar dacă ar veni cu lucruri bune. Vă spun ceva și o să intervenim și aici pentru că vorbeam cu ministrul Dezvoltării. Măi, dacă ai o localitate de 800 de locuitori și ai făcut un cămin cultural, pentru ce Dumnezeu îți mai trebuie să faci proiect pentru al doilea cămin cultural, mai încolo cu 2 km, când 800 de inși îți intră aproape toți într-un cămin cultural. Pentru ce? Dar, în schimb, apropo de poduri, stă podul din localitate să cadă... Credețimă, trebuie un pic de minte în România, dacă vrem să facem treabă”, a declarat președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran, în cadrul unei conferințe de presă.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

"Amânarea ședinței CJD, absolut necesară"
Guvernul Orban, criticat pentru programul în domeniul Culturii
Bugetul local, aprobat de PSD și PNL
"Avem nevoie de o reformă constituțională în România"
Pro România cere boicot parlamentar
"O perioadă de austeritate fără precedent în România"
Parlamentarii dâmbovițeni s-au mobilizat să dea jos Guvernul Orban
"Guvernarea Iohannis-Orban a împrumutat 8,5 miliarde euro în mai puțin de 3 luni"
"PSD Dâmbovița, oficial în campanie electorală"
Criză bugetară și criză economică... la orizont


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Distrugerea elitelor românești la ordinul ocultei globalizatoare

Nu mai este pentru nimeni un secret că, imediat după revoluția din ’89, s-a declanșat cu furie operația de distrugere a marilor valori românești, nu numai încă în viață, dar și a celor trecute în eternitate. A se vedea „cazul Eminescu”.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale