Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro25.10.2021 00:20

Editorial


A A

Cyborgmolohul, atac la existența națiunii române

Cyborgmolohul, atac la existența națiunii române

A venit momentul adevărului. El nu mai poate fi ascuns sub preșul indiferenței. Căci, din nenorocire, criminalii din Cupola financiar-bancară a corporatismului transnațional/ multinațional globalizator, o sinistră, de fapt, kabală cu ajutorul lipsit de orice scrupul al criminalilor din guvernarea unor state, unele premeditat aduse în starea de eșuare, și-au atins, iată cu al patrulea val violent de nou Coronavirus, ținta: populația planetei Pământ malthusian a scăzut tragic.

Cu cât sunt mai puține guri de hrănit, cu atât mai mult crește exponențial opulența/nesimțita și sfidătoare bogăție a celor din Cupola globalizatoare neomarxistă/ neofascistă. Pentru că politica… internaționalistă economică și socială a Cupolei, acest stat-major satanic al kabalei globalizatoare este ambivalentă, reînviind/ reoperaționalizând strategic procedeele genocidare ale lui Stalin și Hitler, iar gheorghiudejiștii și quislingii contemporani sunt executanți barbariați ai acestei strategii.

Așa moare un stat. Îl colonizezi, și corupându-i leadership-urile politice guvernamentale devii… proprietarul resurselor sale naturale, îi distrugi industriile și astfel băgându-le în insolvență și faliment, forța de muncă bine calificată este nevoită să-și caute un loc de muncă în statele (vedeți astea nu trebuie să dispară!) colonizatoare, golești spitalele de medici momindu-i să-și facă profesia în occidentul euro-atlantic, îi interzici să-și producă propriile medicamente și când îl lovești și cu o pandemie ești sigur că, demografic, intră în colaps, îl pui pe năsălie.

Astfel, România a pierdut o cincime din populație, iar perspectiva de „redresare și reziliență” este sumbră. Se amână până la „calendele grecești”. Și îmi pare rău s-o spun, dar România este, în aceste zile, un înfiorător exemplu de asasinare a populației conform strategiilor amintite. Cu asupra de măsură mai ales în rândurile vârstei a treia care nu-i așa, pe cale naturală, dispare din peisaj. Este un DE-ZAS-TRU național!

Dar idiohabarniștii, care răspund pe brânci ordinelor transmise de Cupolă, vor să… ne taie microfonul,  cu tot dreptul la libera exprimare. A se lua seama! Români, fiți în stare de veghe! Suntem deja și martori, și victime ai/ale instaurării dictaturii Cyborgmoloheei. Noii ordini Mondiale. Ah, da, „Marea Resetare” (!)

 

 

George CoandăComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Încrederea într-un Guvern (II)
Încrederea într-un Guvern (I)
Un moment de răscruce politică
Narațiunea politică a următorilor trei ani europeni (II)
Narațiunea politică a următorilor trei ani europeni (I)
O trăim și pe-asta: bulgarii ne aprind becurile (!?)
Taxa pe lux...
Al cincilea val letal...
Inconștiență sau iresponsabilitate?
Acum ori niciodată…
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale