Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro22.03.2023 00:11

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Cuvinte sincere pentru Toni Petrea

Cuvinte sincere pentru Toni Petrea

„Am făcut o partidă bună, dar...”. Alo, domnu Petrea, nu am intenția să vă contrazic, trebuie doar să spunem adevărul. Care meci bun? Desigur, nu sunt de acord cu caricatura comentatorului TV, care m-a făcut să suspend sonorul televizorului, nici cu ce au bâlbâit unii prin anumite studiouri, cum că echipa din Târgoviște este cea mai slabă din play-out, dar nici să fiu boem nu pot.

Chindia a făcut, din nou, un joc modest, așa cum au fost toate, în ultimul timp, pe care dumneavoastră continuați să le apreciați. Asta e, dacă vă mulțumiți cu (doar) atât, înseamnă că sunteți un Nostradamus, și știți bine cam câte puncte îi trebuie echipei pe care o antrenați, ca să nu retrogradeze.

Altfel, de unde atâta canonic... balistic? În fine, poate pregătiți ceva în bucătăria echipei și nu trebuie să știm, dar, atenție, până se încinge cuptorul, se termină festinul. Nu ar fi bine să-i puneți la treabă pe jucătorii care visează pe teren (câțiva, desigur), să-i atenționați că au mai rămas doar opt meciuri până la finalul sezonului și că echipa balansează pe o frânghie deasupra prăpastiei? Când, dacă nu acum, trebuie să aprindeți în vestiar becul roșu de avarie?

Păi, dacă o țineți tot așa, că echipa a jucat bine... vine avalanșa. Aveți, clar, în memorie, câtă trudă s-a consumat, până ați scos echipa din abisul în care ați preluat-o. Apoi, normal, lucrurile au alternat într-un firesc pedant, și cu unele insuccese, și acestea prevăzute, cu FCSB, CFR sau Universitatea Craiova. Dar, de la vremurile acelea, și până la a nu mai câștiga nici măcar cu ultimele clasate, este o distanță atât de mare, încât se simte nevoie un reînvietor, pe care dacă-l nu folosiți acum, peste două-trei etape nu mai are niciun efect.

Domnule Toni Petrea, sunt un jurnalist bătrân, poate cel mai în vârstă din „Triunghiul” nostru dâmbovițean. Am fost primul care, într-o emisiune televizată, am spus că o să salvați Chindia. Așa a fost, și încă mai este așa, dar este posibil să nu mai fie așa, dacă veți continua să lăudați echipa după jocuri atât de neconvingătoare. Ce v-a plăcut, domnule Petrea, în jocul Chindiei la Botoșani? Poate, a fost ceva ce nu s-a văzut la televizor.

Poate, aburiți de comentatorul acela enervant, nu am văzut noi ceea ce trebuia. Spuneți-ne dumneavoastră! În felul acesta, este greu de presupus că randamentul echipei o să crească. Când te mulțumești cu nimic, ce șanse să-ți mai surâdă? Laude peste laude, fără nicio acoperire. Joc încâlcit, lipsit de luciditate, de frumusețe până la urmă, la întâmplare.

Pun punct aici. Cel puțin, din respect pentru suporteri, să nu ne mai lăudăm cu asemenea... „realizări”. Poate avem dreptate, domnule Toni Petrea!

 

 

Vasile NeaguComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Gura Șuții a primit trofeul de campioană județeană
Dâmbovițenii merită mai multă atenție
S-a încins și mai tare competiția la Liga a 5-a
Luceafărul Târgoviște a dominat competițiile Juniorilor U9 și U10
Străjerii Răzvad, eliminare dramatică la Juniori U19
Sportivii de la CSȘ Târgoviște au obținut noi medalii
Lacrimile lui Șerban, imbold pentru renașterea Chindiei
AJF Dâmbovița se opune "tranzacționării" de locuri
15 juniori dâmbovițeni, selecționați la Naționalele U11, U12, U13
Multe medalii pentru CS TârgoviștePolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Răsucire iohannistă cu... sticlă spartă

Domnia sa președintele României Klaus Werner Iohannis este neamț ca obârșie etnică. Și, de la un neamț te aștepți să fie exact, nu-i așa, ca un neamț precis, ca un „Mercedes”. Dar Domnia sa Klaus Werner Iohannis este neamț de-al nostru, de pe malul Cibinului, așa că s-a molipsit de unele metehne mioritice. Asta e.

Deunăzi a apărut măreț, nu pentru că ar avea vreun metru și optzeci de centimetri, ci, pur... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale