Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro01.10.2021 00:16

Pentru ultimele 14 zile, în județul Dâmbovița, situația epidemiologică în unitățile de învățământ:


A A

Cursuri suspendate pentru peste 1700 de elevi din cauza COVID-19

Cursuri suspendate pentru peste 1700 de elevi din cauza COVID-19

*88 de elevi și 47 angajați în învățământ au fost confirmați ca fiind infectați cu SARS-COV-2

 

Deși ne aflăm abia în prima zi din luna octombrie, în noul an școlar 2021-2022, care a debutat pe 13 septembrie 2021, în rândul elevilor au fost depistați cu virusul SARS-CoV-2 un procent de 2,62%. În urma centralizării raportărilor din unitățile de învățământ preuniversitar din județul Dâmbovița, situația epidemiologică din mediul școlar, cumulată în ultimele 14 zile, este următoarea:  elevi confirmați Covid-19: 88 (0,13%); personal angajat în învățământ confirmat Covid-19: 47 persoane (0,73%); clase cu activitate față în față suspendată ca urmare a cazurilor confirmate: 76 (2,36%); elevi din clasele cu activitate față în față suspendată ca urmare a cazurilor confirmate: 1743 (2,62%); unități de învățământ cu activitate față în față suspendată ca urmare a cazurilor confirmate: două – Grădinița cu Program Prelungit Nr. 2 Târgoviște și Colegiul Economic „Ion Ghica” Târgoviște.

Unitățile de învățământ cu clase în care activitatea față în față este suspendată, ca urmare a cazurilor confirmate sunt: LICEUL TEHNOLOGIC „UDREA BĂLEANU” BĂLENI, ȘCOALA GIMNAZIALĂ „ȘERBAN CIOCULESCU” GĂEȘTI, ȘCOALA GIMNAZIALĂ CRICOV VALEA LUNGĂ, LICEUL TEHNOLOGIC „SPIRU HARET” TÂRGOVIȘTE, GRĂDINIȚA CU PROGRAM PRELUNGIT NR.13 TÂRGOVIȘTE,  ȘCOALA GIMNAZIALĂ CREVEDIA,  COLEGIUL NAȚIONAL „VLADIMIR STREINU” GĂEȘTI,  ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR.3 MORENI,  LICEUL TEORETIC „PETRU CERCEL” TÂRGOVIȘTE, ȘCOALA GIMNAZIALĂ ULIEȘTI,  COLEGIUL NAȚIONAL „ION LUCA CARAGIALE” MORENI,  ȘCOALA GIMNAZIALĂ „CORESI” TÂRGOVIȘTE,  LICEUL „VOIEVODUL MIRCEA” TARGOVISTE,  ȘCOALA GIMNAZIALĂ „I. ALEXANDRU BRĂTESCU VOINEȘTI” TÂRGOVIȘTE,  ȘCOALA GIMNAZIALĂ BUCIUMENI, LICEUL DE ARTE „BĂLAȘA DOAMNA” TÂRGOVIȘTE, ȘCOALA GIMNAZIALĂ „VASILE CÎRLOVA” TÂRGOVIȘTE, ȘCOALA GIMNAZIALĂ PETREȘTI și  ȘCOALA GIMNAZIALĂ ODOBEȘTI.

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Idiohabarniștii și furia din stradă
Proiectele a 6 drumuri județene așteaptă fonduri de la Guvern
Târnosirea Bisericii Mănăstirii Pătroaia
Razie de amploare a polițiștilor dâmbovițeni
175.000 de semnături pentru plafonarea prețurilor la energie și gaze!
„Ne-a ajuns cuțitul la os!”
Proiectul de transport public din Târgoviște, extins și în localitățile vecine
Plin penal la peco
Bulina roșie (II)
Cozi la vaccinarea anti-COVID-19!
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Idiohabarniștii și furia din stradă

Cred că suntem luați, și de fraieri și de proști, de ăia care, de 32 de ani, ne conduc destinul național ca urmare a... votului nostru liber exprimat. Așa cum o face acum d-alde... expiratul premier Cîțu. (O, Doamne, n-am nimic cu numele oamenilor, că doar la naștere, nu ei și-l aleg, dar Cîțu acesta nu rimează deloc cu funcția înaltă de prim-ministru, prea aduce a... cuțu. Dar, de fapt încă este cuțu lui Iohannis.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale