Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro30.12.2020 00:16

La SLI Dâmbovița...


A A

Cursuri de formare profesională acreditate de minister

Cursuri de formare profesională acreditate de minister

❚ "La nivelul Federației au fost formați aproximativ 5000 de oameni, foarte mult, iar de la Dâmbovița au participat peste 100 de oameni” ❚ "Reacțiile venite din partea celor formați au fost foarte bune, oamenii au fost foarte mulțumiți, au învățat pe lângă minimul pe care ei îl știau au învățat tehnici noi, au intrat de fapt în chichițele predării online care sunt foate complicate...”

 

VIOLETA STANCIU


Cursuri de formare profesională... la Sindicatul Liber din Învățământ (SLI) Dâmbovița! Unele dintre acestea s-au finalizat, altele se pregătesc să înceapă. ,,Rolul leadershipului în managementul educațional” este cursul care se bucură în momentul de față de atenția cadrelor didactice. Potrivit vicepreședintelui SLI Dâmbovița, prof. Adrian Dragna cursurile organizate sunt acreditate de către minister, sunt credite transferabile, cursurile fiind la nivelul cel mai înalt de formare. ,,Noi, ca sindicat, de circa trei ani am pornit un program de formare, de pregătire. Avem deja patru cursuri finalizate, de fapt patru grupe. Solicitarea, anul acesta, a fost destul de mare și vom continua aceste cursuri cu un altul denumit ,,Rolul leadershipului în managementul educațional”. Constatăm că avem foarte mulți colegi dornici de a se pregăti în acest domeniu. Vreau să precizez că aceste cursuri pe care noi le facem sunt cursuri acreditate de către minister, sunt credite transferabile, adică suntem la nivelul cel mai înalt de formare. Nu facem cursuri de dragul de a le da oamenilor o hârtie care nu are nicio valoare. Deci lucrurile se desfășoară foarte serios. Acum se lucrează online pentru că asta este situația și e un efort foarte mare atât din partea formatorilor, cât și al oamenilor, pentru că se desfășoară în fiecare zi lucrătoare, de la ora 18.00 la 20.00. Suntem monitorizați în fiecare seară de către minister. Reprezentanții Ministerului Educației au posibilitatea să intre online și intră în fiecare seară, la ore diferite, nu știm când intră, ne trezim că stau... și asistă. Deci lucrurile sunt serioase... De asemenea Federația noastră a organizat, de data aceasta prin intermediul unei firme de specialitate, pentru că nu eram pregătiți cu acreditările la centrul nostru național de formare... un curs de formare de predare online pentru că era mare nevoie de acest lucru, iar cursul s-a numit ,,profesorul în online”, cursuri de inițiere. La nivelul Federației au fost formați aproximativ 5000 de oameni, foarte mult, iar de la Dâmbovița au participat peste 100 de oameni. Reacțiile venite din partea celor formați au fost foarte bune, oamenii au fost foarte mulțumiți, au învățat pe lângă minimul pe care ei îl știau au învățat tehnici noi, au intrat de fapt în chichițele predării online care sunt foate complicate... Toate acestea au fost un plus pentru activitatea lor la clasă. Se intenționează să se lărgească această activitate de formare. Nu ne luptăm numai pentru salarii, deși acest lucru este foarte important și este în fișa noastră, ca sindicat, dar ne interesează și ce se întâmplă în activitatea de la catedră, pentru că de fapt de calitatea acestei activități depindem și noi, ca oameni”,a declarat prof. Adrian Dragna, vicepre ședintele Sindicatului Liber din Învățământ (SLI) Dâmbovița.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Sindicatele Cartel Alfa au continuat ieri protestul în fața Prefecturii Dâmbovița
Recomandările jandarmilor montani pentru turiștii care vor să meargă în Bucegi
Concedierile vor fi decise de "anvelopa salarială" stabilită la nivel central
Protest Sanitas în fața Prefecturii Dâmbovița
Pensionarii dâmbovițeni au încredere în decizia CCR
Salariații din sănătate, asistența socială și poliție se alătură protestului COST
SAJ Dâmbovița va avea mașini noi în parcul auto
CITATIE
"Protest pentru salvarea COST Târgoviște"
Sancțiuni contravenționale în valoare de 15.750 lei aplicate de jandarmii dâmbovițeni


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Eminescu are mereu dreptate...

... în tot ceea ce a scris ca ziarist – de fapt, a fost și este cel mai mare om de presă român incontestabil -, căci ce a înfierat ieri este și acum, după un veac și mai bine, perfect valabil când vine vorba de ceea ce numim clasă politică. De bună seamă el este Poetul Național.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale