Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro26.09.2022 00:16

În Târgoviște,


A A

Cursele ilegale de mașini încă dau bătăi de cap localnicilor

Cursele ilegale de mașini încă dau bătăi de cap localnicilor

Drifturile, motoarele turate la maximum și sunetul roților scârțâite pe șosea nu au dispărut definitiv în municipiul Târgoviște. Chiar dacă astfel de momente erau mai des întâlnite în urmă cu câțiva ani, acestea încă se practică, mai pe ascuns, dar în continuare deranjante pentru târgovișteni. Cel puțin o dată pe săptămână, tineri șoferi cu mașini sau motociclete puternice, se întrec în „liniuțe” fără să se teamă prea mult că ar putea fi surprinși de oamenii legii.

În general, aceste „întreceri” au loc la orele nopții, când oamenii se odihnesc, iar din când în când sunt deranjați de zgomotele care vin din spre șosea. Zonele frecventate de tinerii teribiliști sunt fie Aleea Mănăstirii, fie Calea Domnească. Inconștiența acestora nu se termină doar cu pagube materiale, ci pot exista și victime prinse la mijloc.

Localnicii mai spun că și parcările supermarketurilor sunt o atracție pentru cei care au mania vitezei și a drifturilor, acestea devenind adevărate piste pentru curse sau cascadorii. Cetățenii și-ar dori ca poliția dâmbovițeană să supravegheze mai mult aceste zone transformate în „circuite pentru Formula 1”. Cei care practică asemenea fapte nu riscă doar amenzi usturătoare, ci și dosar penal.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Finalizarea proiectului "Reabilitare,consolidare și modernizare monument istoric; schimbare destinație în centrul cultural - Gheorghe Zamfir", cod SMIS 116503
De la Marea Unire la Marea Dezbinare
Infrastructura școlară, în continuă modernizare
ÎPS Nifon, în vizită pastorală la Pucioasa și Târgoviște Nord
Eveniment de suflet la Colegiul Prefectural Dâmbovița
Sumă record pentru investiții
Euro-integrare pentru România: între dorință și necesitate
Concertul "Romanța, regina inimilor", regal la Craiova
Comisia Europeană, vizită de lucru în județul Dâmbovița
Artista Corina Chiriac, eveniment de suflet la Târgoviște


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

De la Marea Unire la Marea Dezbinare

Îndeobște, la Ziua Națională se scriu editoriale festive, se pune în valoare semnificația acestui eveniment cu rezonanță profundă în istoria neamului, se exaltă eroismul celor ce s-au jertfit pe Altarul Patriei pentru Independență, libertate și suveranitatea națiunii și așa mai departe pe aceeași coardă encomiastă.

Și, într-adevăr, dacă este a ne... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale