Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



23.10.2014 00:04

Finanțatorul de la PCM Ungureni ne semnalează un fapt incredibil


A A

Curg dezvăluirile din fotbalul județean

Curg dezvăluirile din fotbalul județean
Florin Bărăceanu demască o neregulă petrecută în fața lui Gigi Ionescu și a lui Cristi Catană

❚ „Delegatul de la Odobești i-a raportul din fața lui Cristi Catană la pauză și i-a adus modificări, chiar în fața arbitrilor și observatorului Gigi Ionescu. Dețin și alte probe, filmări, pe care le pun oricând la dispoziție și vă asigur că vor face senzație”, ne-a comunicat Florin Bărăceanu ❚ Contactat telefonic, arbitrul Cristi Catană ne-a transmis că nu va oferi nicio informație, înainte ca speța să fie analizată de CCD. „Vă asigur că am notat în raport tot ce trebuia notat” ❚ Un discurs ceva mai concret a avut observatorul Gigi Ionescu, care este și secretarul comisiei ce va judeca problema: „Este adevărat, la pauză s-au adus modificări în raport, iar un arbitru de pretențiile lui Cristi Catană sunt convins că a notat acest lucru”

COSTIN MIHAI


 

PCM Ungureni a pierdut duminică fără drept de apel derbyul etapei din Onoare Vest, cu ªtiința Odobești (0-10), însă speră să întoarcă rezultatul la masa verde.

Finanțatorul echipei din Ungureni, Florin Bărăceanu, acuză că la contestație s-a prezentat alt jucător decât cel indicat, pentru a-și trece datele în raportul de joc, și că delegatul de la Odobești a adus modificări chiar în fața arbitrilor și a observatorului.

„La pauza jocului de la Odobești am contestat mai mulți jucători de la echipa gazdă. Printre ei și pe cel cu numărul 7, care era pe fals. La contestație s-a prezentat un jucător cu un număr care nu era trecut pe raport. Văzând acest lucru, delegatul gazdelor i-a luat raportul din față lui Cristi Catană și i-a adus modificări, chiar în fața arbitrilor și observatorului Gigi Ionescu. Aștept decizia Comisiei de Competiții și Disciplină de joi, iar dacă nu voi câștiga acest meci, mă voi adresa forurilor superioare, după care voi face dezvăluiri incredibile despre acest meci și nu numai. Dețin probe clare, filmări, pe care vi le pun oricând la dispoziție și vă asigur că vor face senzație. Eu am jucat fiecare meci pe teren, nu ca alte formații, care folosesc jucători pe fals. Fac eforturi deosebite să țin această echipă și vreau să se judece corect, altfel o să-i dau în gât pe mulți. ªtiu sigur pentru cine se trag sforile să promoveze în Liga a IV-a”.

 

Gigi Ionescu îl confirmă pe Bărăceanu

Contactat telefonic, arbitrul Cristi Catană ne-a transmis că nu va oferi nicio informație, înainte ca speța să fie analizată de CCD.

„Vă asigur că am notat în raport tot ce trebuia notat”, s-a exprimat scurt.

Un discurs ceva mai concret a avut observatorul Gigi Ionescu, care este și secretarul comisiei ce va judeca astăzi cazul Odobești – Ungureni.

„Este adevărat, la pauză s-au adus modificări în raport, iar un arbitru de pretențiile lui Cristi Catană sunt convins că a notat acest lucru. Mai departe e treaba comisiei, eu nici măcar nu am drept de vot”.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale