Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro14.09.2021 00:07

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Cupa Cartierelor, un eveniment drag

Cupa Cartierelor, un eveniment drag

Reluată după o pauză de doi ani, Cupa Cartierelor la minifotbal s-a bucurat de interes și succes. Prinsă în calendarul Zilelor Cetății Târgoviște, competiția organizată la Complexul Turistic de Natație s-a întins pe parcursul unei săptămâni, plină de meciuri, de emoții și de intensitate.

La fel ca în anul 2019, la precedenta ediție, s-a impus echipa cartierului Micro 9, însă foarte greu, cu meciuri teribile din faza grupelor și până în finală. Finală pierdută în premieră de Micro 2, cea mai titrată dintre competitoare, cu trei titluri la activ. Medaliile de bronz au ajuns la Micro 11, una dintre favorite, în timp ce pe locul 4 a terminat echipa cartierului Matei Voievod. Acesta a fost careul de ași, completat de formații reprezentând cartierele Micro 4, Micro 6, Micro 12, Aleea Trandafirilor, CFR, Centru și Prepeleac.

Nivelul foarte bun al jocurilor, spiritul de fair-play în care s-a desfășurat competiția, numărul mare de spectatori, dar și al următorilor din mediul online, au făcut din Cupa Cartierelor un eveniment deosebit, așa cum ne-am dori cât mai multe în plan local. Tot în cadrul Zilelelor Cetății s-a desfășurat un frumos turneu de tenis, la care a participat inclusiv primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, prezent și la competiția de înot de la Bazinul Olimpic. Momente frumoase, despre care am scris cu drag și îmi voi aminti cu plăcere.

Costin MihaiComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Echipa lui Miriuță a căzut din teleguță
Sportivii dâmbovițeni merită mai mult
Ieșirea din infern
Să salvăm Chindia de la retrogradare!
Mai e puțin...
E nevoie de puncte!
În linie dreaptă către noua stagiune
Proiect interesant
Decizii cu implicare majoră
Pucioasa, start bun de sezon


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale