Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



28.03.2017 14:02


A A

Cum va pregatiti pentru botez in 5 pasi!

In mod cert, dupa nasterea bebelusului vostru, primul gand care va vine in minte este ca trebuie sa organizati botezul, tocmai pentru a sarbatori cea mai frumoasa realizare a voastra alaturi de rude si prieteni dragi. Cu siguranta, va doriti ca primul eveniment din viata copilului vostru sa fie organizat ca la carte atat in ceea ce priveste petrecerea in sine, cat si traditiile si obiceiurile pe care trebuie sa le respectati la ceremonia religioasa.  

Asadar, ca sa va asigurati ca botezul bebelusului vostru va ramane o amintire pretioasa pe viitor, urmariti ponturile care urmeaza. Ele va vor ajuta sa va organizati mai usor, caci veti descoperi, pe parcurs, care ar trebui sa fie prioritatile in ceea ce priveste planificarea unei petreceri de o asemenea anvergura.

Iata cum arata o petrecere de botez reusita!

Dragi parinti, in cele ce urmeaza, veti putea descoperi cum ar trebui sa arate un botez reusit. Tineti cont de tips-urile urmatoare si, cu siguranta, veti reusi sa organizati o petrecere impresionanta, despre care invitatii vostri vor vorbi multa vreme.

  • Vestimentatia. Inainte sa incepeti sa va ganditi la meniu ori la decorul restaurantului, nu pierdeti din vedere vestimentatia, caci veti fi in centrul atentiei la petrecere, iar asta inseamna ca nu trebuie sa dati gres. Daca de hainutele bebelusului sunt responsabili nasii de botez, in cazul vostru, ca parinti ai copilului, trebuie sa va asigurati ca purtati tinute elegante, de efect. Mamicile ar trebui sa incerce o salopeta deosebita ori o rochie confectionata dintr-un material pretios la petrecerea de la restaurant. Pentru tatici, veti gasi o varietata larga de modele de camasi barbatesti de la Massini astfel incat sa va asortati intre voi. La ceremonia religioasa, incercati sa mizati pe decenta.

 

  • Lucruri indispensabile pe care trebuie sa le aveti. Conform traditiei, parintii au datoria de a se ocupa de cateva detalii specifice unui botez reusit. Mai exact, pe langa certificatul de nastere al bebelusului, este necesar sa aveti la indemana o foarfeca si o cutiuta decorativa pentru a aseza firele de par ale micutului taiate de preot, bomboane sau prajituri pentru a-i servi pe cei sositi la biserica, dar si un rand de hainute cu care bebe sa fie imbracat inainte de botez. Nu uitati de un lucru extrem de important: este de datoria voastra sa oferiti nasilor in ziua cea mare un cadou simbolic. La petrecerea de dupa ceremonia religioasa, asigurati-va ca aveti un scaun de masa pentru bebe, caci, cu siguranta, trebuie sa fie si el prezent o perioada la evenimentul organizat in cinstea lui. Daca inca nu detineti un scaun de masa, gasiti pe adresa ILBAMBINO.RO accesorii pentru copii intre 0-24 de luni, asa ca, aruncati o privire.

 

  • Restaurantul si decoratiunile pentru petrecere. Dupa ce hotarati numarul invitatilor pe care ii veti avea, alegerea restaurantului ar trebui sa fie relativ simpla. In primul rand, este indicat ca locatia sa aiba un ring de dans spatios pentru a va putea desfasura in voie. Mai apoi, incercati sa va imaginati decorul, astfel incat salonul ales sa se integreze perfect ideii pe care v-ati formati-o. In ceea ce priveste decorul, alegeti elemente care sa insufleteasca evenimentul in sine: baloane decorative, aranjamente florale, dar si un banner cu numele bebelusului vostru.  

 

  • Invitatiile. Alegerea invitatiilor de botez reprezinta o adevarata provocare atat pentru voi ca parinti, cat si pentru cei pe care doriti sa ii chemati la petrecere. De aceea, atunci cand mergeti sa optati pentru un model de invitatie, incercati sa tineti cont de faptul ca acesta trebuie sa se afle in stransa legatura cu locatia evenimentului: designul invitatiilor ar trebui sa faca parte din decorul restaurantului si, bineinteles, sa fie gandite in functie de sexul bebelusului. La fel si textul de pe invitatie. Puteti gasi la https://www.mandiva.ro/invitatii/invitatii-botez/ o serie de invitatii deosebite pentru cel mai important eveniment din viata copiilor vostri.

 

  • Nu pierdeti din vedere distractia! Cu siguranta, ca orice parinte, va doriti ca evenimentul pe care il organizati sa fie de neuitat. Si, pentru ca in prim-plan se afla copiii, nu veti da gres daca planificati o petrecere tematica care, de altfel, va face deliciul tuturor invitatiilor intrucat va anima atmosfera si va ramane in mintea tuturor pentru multa vreme. Lasati-va creativitatea sa isi spuna cuvantul si alegeti ca evenimentul sa se integreze intr-o tematica specifica povestilor mult iubite de toti nazdravanii.

 

Iata 5 detalii care sa nu va scape din vedere cand vine vorba de organizarea botezului celui mai mic membru din familia voastra. Cu siguranta, va veti bucura de eveniment, la fel si invitatii care vor remarca faptul ca v-ati straduit. Un pont util: planificati totul din timp si tineti evidenta lucrurilor pe care le aveti de facut intr-o agenda. In acest fel, veti fi siguri ca aveti totul sub control astfel incat petrecerea copilului vostru sa fie una pe care nu o veti uita prea curand.

 

 



Comentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaºi categorie

Falși „surdomuți”, depistați de jandarmi
Câștigul salarial mediu în Dâmbovița, sub media naționalã
Situație sumbrã la parcul auto al Ambulanței
Polițiștii au împânzit drumurile publice
Cercetat de polițiști pentru conducerea unui vehicul fãrã permis de conducere
Jandarmii, în acțiune de prevenire pentru siguranța elevilor
Atelier antidrog pentru asistenții sociali
Direcția Silvicã Dâmbovița Gestioneazã 45% din suprafața forestierã a județului
Tânãr cercetat pentru inducerea în eroare a polițiștilor
Schimbãri pentru Complexul de Vânãtoare de la Bolovani


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cãtarea criminalã a Kremlinului (I)

Pe mãsurã ce alegerile prezidenþiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slãbeºte din cãtarea lui criminalã. Printre armele pe care deja le-a pus în bãtaie sunt ºi politicienii românofobi, unii dintre aceºtia de neam românesc (!?), ºi politruci ruºi de la Tiraspol, ºi gãgãuzii delicatetei bașcane Evghenia Guþul cu sufletul tot dãruit þarului Putin ºi cu un kalaºnikov pitit sub fustã. Este... [citeºte tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citeºte tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale