Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



06.03.2015 00:07

Dacă nu se prezintă în Cupă, FCM II riscă excluderea


A A

Cum ocolește Vasile Stroe ROAF-ul

Cum ocolește Vasile Stroe ROAF-ul
Vasile Stroe nu o vede exclusă pe FCM II Târgoviște din campionat, dacă nu se prezintă la meciul de Cupă

❚ Comisiile din cadrul AJF-ului ar trebui să treacă imediat la excluderea din campionat (Promoție Nord) a satelitului lui Zotic ❚ „Nu știu dacă o vom exclude din campionat, nu cred că apucă să termine. Nu este deloc grav, pentru că nu câștigă FCM Cupa României”, este răspunsul incredibil acordat de Vasile Stroe, președintele Comisiei de Competiții și Disciplină ❚ Acesta nu este singurul scandal de care AJF este atins. Așa cum am mai scris, meciul dintre Săgeata Cătunu și Voința Crevedia este foarte aproape să nu se dispute

MĂDĂLIN RĂDUCU


Art.30 – Organizarea și programarea Cupei României, Alin. 15: „Echipele programate în Cupa României nu pot renunța la jocuri și nici nu pot disputa jocuri amicale în zilele în care au fost programate, sub sancțiunea eliminării lor din campionatul în care participă”. Începem cu acest extras de regulament din ROAF (Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice), publicat pe site-ul oficial al FRF în iulie 2014. Acesta este punctul de regulament concret care ar trebui să se aplice în cazul celor de la FCM II Târgoviște. Cu alte cuvinte, comisiile din cadrul AJF ar trebui să treacă imediat la excluderea din campionat (Promoție Nord) a satelitului lui Zotic, dacă nu se prezintă la jocul de Cupă de mâine cu Bradul Moroeni.

Bâlbâieli marca Vasile Stroe

În acest caz, i-am solicitat un punct de vedere lui Vasile Stroe, președintele Comisiei de Competiții și Disciplină, comisie care a aprobat cererea de retragere din Cupă înaintată de FCM II. Răspunsul a fost halucinant: „Așa este, am aprobat cererea respectivă. Nu știu dacă o vom exclude din campionat, nu cred că apucă să termine. Asta este o situație de compromis, de încurajare a echipelor. Nu este deloc grav, pentru că nu câștigă FCM Cupa României”. După ce i-a fost prezentat extrasul din regulament, discursul lui Vasile Stroe s-a schimbat radical: „Vom ajunge și în situația excluderii, nu este nicio problemă. Cine poate să reziste bine, cine nu, la revedere. Ce facem acum, ne rugăm de fiecare? Știu că dacă nu am exclude-o pe FCM s-ar crea un precedent”.

Probleme mari și la Cătunu – Crevedia

Acesta nu este singurul scandal de care AJF este atins. Tot legat de faza „16”-imilor la nivel județean, un alt joc este în pericol să nu se dispute - meciul dintre Săgeata Cătunu și Voința Crevedia. Oficialii din Cătunu au transmis semnale clare ieri că nu se vor prezenta cu echipa la teren după toată tevatura creată pe marginea locului de desfășurare a meciului. Mai mult, picătura care a umplut paharul ar fi decizia adversarilor din Crevedia de a trimite juniorii la meci.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pas important spre semifinale
Ce provocare și-a ales Boriga!
Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya
CSȘ Târgoviște, implicat în multe competiții
Ne-a părăsit Nicolae Guțoiu
Înfrângere pe terenul liderului
Play-off-ul, interzis pentru echipele dâmbovițene
Victorie cu mari emoții
Decizii dure la Comisia de Disciplină și Etică
Titu pierde la Urziceanca


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale