Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro05.03.2021 13:17

Consiliul Județean Dâmbovița și CNM ”Curtea Domnească” Târgoviște:


A A

"Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, vă invităm la muzeu!"


Muzeul „Casa Romanței” din Târgoviște

 

 

         Consiliul Județean Dâmbovița și Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște pregătesc un cadou cultural cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, oferind intrarea liberă doamnelor și domnișoarelor în zilele de 7 și 8 martie 2021, la Ansamblul Brâncovenesc Potlogi și la muzeele din Târgoviște.

         Muzeele ce vor putea fi vizitate gratuit sunt: Ansamblul Monumental „Curtea Domnească”, Muzeul Scriitorilor Dâmbovițeni, Muzeul Tiparului și al Cărții Vechi Românești, Muzeul Evoluției Omului și Tehnologiei în Paleolitic, Muzeul „Casa Romanței”, Muzeul de Istorie, Muzeul „Vasile Blendea”, Muzeul de Artă, Casa Atelier „Gheorghe Petrașcu”, Expoziția „Metamorfozele unui loc al memoriei: de la cavalerismul Școlii de Ofițeri Ferdinand I la spațiul profan al procesului și execuției soților Ceaușescu și al sfârșitului regimului totalitar din România”, Ansamblul Brâncovenesc Potlogi.

         Deși, în mod normal, ziua de luni este una în care muzeele sunt închise, data de 8 martie va fi o excepție, programul de vizitare al muzeelor mai sus-menționate fiind următorul: 9:00 – 17:00 (pentru Ansamblul Monumental „Curtea Domnească”), 8:00 – 16:00 (pentru celelalte muzee). Acest program este valabil și pentru duminică, 7 martie 2021.

         Cu această ocazie, conducerea Consiliului Județean Dâmbovița și a Complexului Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște urează tuturor doamnelor și domnișoarelor un sincer „La mulți ani, cu sănătate și multe bucurii!“

         Având în vedere intrarea municipiului Târgoviște în scenariul roșu din cauza incidenței Covid-19, vizitarea muzeelor se va face respectând cu strictețe toate normele de prevenție recomandate de autorități!

 

 

Compartimentul Imagine, Relații Externe

Consiliul Județean Dâmbovița

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Sfântul Mare Mucenic Gheorghe
Expoziția de artă plastică "Flori pentru toți"
Noua biserică din localitatea Crovu
Seminar la Camera de Comerț Dâmbovița
Infrastructura școlară, în prefacere totală
Bilete online pentru muzeele dâmbovițene
Biserica, alături de instituțiile sociale din județ
60,62% promovabilitate la simularea Evaluării naționale
Sf. Cuvioasă Maria Egipteanca
Acordarea duhovniciei pentru patru tineri preoți


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Biden, cu oiștea-n gardul lui Putin. Kremlinul își vede de treabă (II)

GEORGE COANDĂ


Astfel, „criminalul” (killer) Putin a înconjurat Ucraina cu un înspăimântător „cerc de foc” din care curând - așa sau va plăti, după zicerea amenințătoare a lui Joe Robinette, prețul (a ce, că nici el nu știe prea bine!?) – ataca în iureș pe trei direcții strategice: Donbass – Lugans (zonă majoritar rusofonă pe care este posibil s-o integreze Federației Ruse); dinspre... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale