Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



31.07.2015 00:06

Eveniment sportiv de promovare


A A

Cu Dinamo, lângă Turnul Chindiei

Cu Dinamo, lângă Turnul Chindiei
Record de asistență anul acesta pe stadionul „Eugen Popescu”. Mii de oameni au ținut să asiste la un amical de gală, susținut de Chindia în compania unui adversar de lux, Dinamo București

❚ În ciuda vremii caniculare, dar și a perioadei de concedii, „câinii” tot au adunat lângă Turnul Chindiei peste 2.500 de oameni, record de asistență pe „Eugen Popescu” în acest an ❚ Bucureștenii au fost foarte relaxați la Târgoviște, unde au lăsat impresia că s-au simțit bine, chiar dacă au mai primit apostrofări din tribune de la fani ai Stelei ❚ Dinamoviștii au fost nevoiți să treacă prin mulțime pentru a ajunge la autocar, fâcând cu greu față solicitărilor pentru autografe și fotografii, venite din partea suporterilor de toate vârstele ❚ Jocul a fost unul plăcut, cu goluri frumoase, iar maestru aici s-a dovedit Cristi Cherchez, cu multe faze de poartă și cu ratări incredibile

COSTIN MIHAI


 

Chiar dacă nu are la fel de mulți susținători în Târgoviște precum Steaua, Dinamo rămâne o echipă atractivă pentru provincie. În ciuda vremii caniculare, dar și a perioadei de concedii, „câinii” tot au adunat lângă Turnul Chindiei peste 2.500 de oameni, record de asistență pe „Eugen Popescu” în acest an.

Iar asistența a fost ușor diferită față de cea obișnuită la meciurile lui Pătru și Anton. Mulți copii, domnișoare, doamne și pensionari au ținut să-i vadă pe viu pe Patrick Petre, Valentin Lazăr, Steliano Filip, Cosmin Matei și Dorin Rotariu.

Nu au lipsit nici grupurile de bădărani, care i-au înjurat și jignit pe dinamoviști, folosind expresii așa de vulgare, încât multe doamne și-au luat copiii și nepoții, părăsind stadionul. Un discurs mai serios se impunea și la stația de amplificare, chit că meciul a avut un caracter amical.

 

„Bijuteria” lui Cristi Cherchez

Nici magazinul mobil al „câinilor” și nici vânzătoarele de semințe nu au avut căutare ca apa sau băuturile răcoritoare. Asta pentru că a fost teribil de cald la Târgoviște miercuri, spre seară, deși meciul s-a terminat după ora 20.00. Jocul a fost însă unul plăcut, cu goluri frumoase, iar maestru aici s-a dovedit Cristi Cherchez, cu multe faze de poartă și cu ratări incredibile.

Chindia a ieșit mai bine după prima repriză, în care a folosit formula standard, apropiată valoric de cea experimentată de Mircea Rednic. „Puriul” a apelat apoi la jucători mai bine cotați, în timp ce gazdele au operator foarte multe schimbări, iar Dinamo a întors rezultatul.

 

Amintiri din tinerețe

Bucureștenii au fost foarte relaxați la Târgoviște, unde au lăsat impresia că s-au simțit bine, chiar dacă au mai primit apostrofări din tribune, e clar că de la fani ai Stelei. „Mai au ăștia să-și facă vile și pe terenul de joc. Uite cât s-au apropiat de tribune?”, nu și-a ascuns dezamăgirea „secundul” Iulian Mihăescu, dâmbovițean de-al nostru, de la Viișoara.

„Ce restaurante erau prin zona parcului când eram eu fotbalist... Răsuna muzica până la stadion, erau vremuri tare frumoase”, a căutat prin amintiri și Mircea Rednic.

Discret și modest, directorul sportiv Ionel Dănciulescu nici măcar nu a dorit să ofere interviuri.

„Să vorbească băieții, ei sunt importanți”.

Nici președintele Dinu „Vamă” nu a ținut să iasă în evidență, conversându-se la final doar cu Rednic.

 

Asalt la autografe și fotografii

Cum autocarul lui Dinamo nu a putut ajunge la vestiare, din cauza interdicțiilor de circulație pentru mașinile cu gabarit din Parcul Chindia, acesta a fost parcat în fața arenei. Astfel, dinamoviștii au fost nevoiți să treacă prin mulțime pentru a ajunge la autocar, fâcând cu greu față solicitărilor pentru autografe și fotografii, venite din partea suporterilor de toate vârstele.

Au răspuns cu amabilitate, chiar dacă au întârziat plecarea cu minute bune. Cei mai „vânați” au fost Cosmin Matei, Patrick Petre, Dorin Rotariu și Bogdan Gavrilă. Ultimul a jucat pentru Chindia, la fel ca Iustin Popescu, în timp ce Laurențiu Corbu a fost transferat în această vară de la Titu. Una peste alta, o idee inspirată a organizatorilor și un eveniment plăcut, care a atras mii de oameni la stadion.

Să sperăm că vor veni cel puțin la fel de mulți și la meciurile oficiale, mai ales că echipa a făcut pasul către Liga a II-a. A fost și meciul de retragere al lui Răzvan Dobre (32 de ani), care va pleca alături de soție, în Emiratele Arabe.

 

Date tehnice

Stadion „Eugen Popescu”. Spectatori: 2.700. Au marcat: Cherchez (24) / Fai (69), Gavrilă (75). Șuturi spre poartă: 8-15. Șuturi pe poartă: 3-8. Cornere: 2-2. Au arbitrat: Ionuț Iugulescu – Petruța Iugulescu, Gabriel Catană.

Chindia: Gârlea – Pătru, Vătavu, Ispas, C. Dinu – Anton, Voinea – Dobre, Cherchez, Neniță – Popa.

Au mai jucat: Meilă, Cristică, Aioani – Cruceru, Martac, B. Matei, B. Dinu, Vasile, Stoica, Ene, L. Mihai, Nisipeanu, A. Ilie, M. Dan, Grigore, Parghel.

Antrenor: Nicu Croitoru.

 

Dinamo: I. Popescu – Corbu, Marc, M. Popescu, Filip – Petre, Van Haaren, Orlin, Lazăr – Moldoveanu, Harlem.

Au mai jucat: Abraham – Nedelcearu, Dima, Fai, . Matei, Tîrcoveanu, Gavrilă, Hincinschi, Rotariu.

Antrenor: Mircea Rednic.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale