Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro23.01.2023 00:10

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Cu 7 jucătoare în prima ligă

Cu 7 jucătoare în prima ligă

7 jucătoare valide mai are la dispoziție Cătălin Tănase pentru prima ligă de baschet feminin, dintre care una este la școala generală, iar alta a împlinit 43 de ani. Cum plaja de transfer s-a îngustat așa de tare, încât sunt foarte mici șansele de a completa lotul, va fi foarte dificil de dus competiția până la final. În aceste condiții, evident că poziționarea echipei de baschet a urbei este în subsolul ierarhiei, având o singură victorie obținută în 12 confruntări.

Aceste fete sunt caractere adevărate, de vreme ce țin aprinsă flacăra speranței celei mai performante echipe din istoria sportului dâmbovițean. Captivă la nivelul transferurilor de vreo 10 ani, CSM Târgoviște refuză să moară, prelungind o agonie tot mai dureroasă. Nu mai există noțiunea de performanță, sacrificată printr-un management defectuos, moștenit de ultimii conducători ai clubului.

Practic, doar sacrificiul acestor fete și al antrenorului Cătălin Tănase mai țin în viață o echipă simbol a sportului târgoviștean, în speranța că se va găsi, într-un final, o rezolvare a situației. Probabil că doar ei mai cred într-un viitor al baschetului feminin în Cetate, care continuă să producă talente și pe această disciplină sportivă. Spre comparație, echipa de volei feminin a clubului evoluează la cel mai înalt nivel, Liga Campionilor, absorbind aproape toate resursele bugetare ale clubului.

Numai că, interesul publicului târgoviștean pentru această echipă este foarte scăzut, chit că traversează cel mai important moment din istoria ei. În plan local, atenția este focusată în cea mai mare parte pe fotbal și pe Chindia, baschetul având publicul lui, până în momentul prăbușirii la nivelul rezultatelor. Chiar și acum, când echipa este în moarte clinică, mai sunt oameni care vin la meciurile de baschet, în sala Ioan Valerian, ce aparține Clubului Sportiv Școlar Târgoviște, și care arată mult peste Polivalentă. Un alt subiect sensibil.

 

 

Costin MihaiComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Schimbări importante la AFC Brezoaele
Victorie obținută cu inima
Roberto Ziduri atacă titlul de campioană județeană
FC Pucioasa se întărește
Albu și Sacagiu merg la Voinești
O victorie cât Sfinxul din Bucegi
Chindia s-a impus într-o deplasare dificilă
Victorie clară la volei
Transferuri multe la Gura Șuții
Fotbalul dâmbovițean, în centrul atențieiPolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Ministrul Afacerilor Europene la români

Din când în când e bine să reevaluăm strategic anumite abordări. Relaționarea României cu Uniunea Europeană a fost un subiect evolutiv, iar acum ne bucurăm de statutul de membru al acestei uniuni politice și economice de 27 de țări europene.

Optimizarea relaționării cu UE a fost o temã pe agenda țării încă înainte de aderarea din 1 ianuarie 2007. Ne amintim că... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale