Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



30.03.2017 00:10

Rezultat important la fotbal feminin


A A

CSȘ Târgoviște s-a calificat în semifinalele Cupei României

CSȘ Târgoviște s-a calificat în semifinalele Cupei României
Fotbalistele de la CSȘ Târgoviște au pătruns în penultimul act al competiției KO, visând la marea finală

❚ Echipa antrenată de Mihai Tătăranu a trecut ieri la scor de neprezentare de Universitatea Alexandria, în deplasare, prin golurile semnate de Ștefania Burcea și Georgiana Vasile, ultima cu o „dublă” ❚ „Fetele sunt imprevizibile, însă am în spate o echipă bună, care nu a lăsat nicio șansă marii noastre rivale din Alexandria. Dacă nu vom pica în semifinale cu Olimpia Cluj, avem șanse importante să prindem finala”, a transmis Tătăranu ❚ CSȘ Târgoviște a repetat rezultatul din ediția 2012-2013 și este aproape să egaleze cea mai bună performanță din istoria clubului: prezența într-o finală de Cupă, consemnată în 2009

COSTIN MIHAI


 

Echipa de fotbal feminin a Clubului Sportiv Școlar Târgoviște a reușit ieri o calificare superbă în semifinalele Cupei României, performanță care nu a mai fost atinsă din sezonul 2012-2013. Atunci a apărut ca adversar puternica Olimpia Cluj, echipă calificată și acum în penultimul act al competiției KO, cotată ca mare favorită la câștigarea trofeului. Mult mai accesibilă este Heniu Prundu Bârgăului, care a trecut ieri cu 4-2 de Vasas 2 Odorheiu Secuiesc. În ultimul sfert de finală se întâlnesc astăzi CFR Timișoara și Navobi Iași. Cel mai important rezultat obținut de CSȘ Târgoviște în Cupa României s-a consemnat în ediția 2009-2010, când s-a pierdut în finala cu CFR Timișoara (0-4).

Victorie clară pe terenul rivalei din Alexandria

Echipa antrenată de Mihai Tătăranu a trecut ieri la scor de neprezentare de Universitatea Alexandria, în deplasare, prin golurile semnate de Ștefania Burcea și Georgiana Vasile, ultima cu o „dublă”.

„Fetele sunt imprevizibile, însă am în spate o echipă bună, care nu a lăsat nicio șansă marii noastre rivale din Alexandria. Ținând cont de importanța meciului, am solicitat o brigadă de arbitri din alt județ, așa cum vom proceda și duminică, în partida de campionat de la Odorheiu Secuiesc. Dacă nu vom pica în semifinale cu Olimpia Cluj, avem șanse importante să prindem finala. Aș prefera să jucăm în următoarea fază cu Heniu sau cu Timișoara”, a transmis scurte comentarii antrenorul Tătăranu, care este și „secund” la naționala U17 a României.

Tătăranu și-a făcut echipă

Calificarea în semifinalele Cupei reprezintă cel mai important rezultat pentru mai multe dintre fotbalistele de la CSȘ Târgoviște. Experiența acumulată în ultimii ani și convocările la loturile naționale au asigurat un progres constant la nivel de club. Tătăranu a folosit la Alexandria o formulă de echipă cu Ruxandra Neagu – Florentina Ionescu (75 Linda Cergan), Mihaela Neacșu, Sandra Oprica, Ștefania Burcea – Mihaela Merlan, Georgiana Vasile, Alexandra Sfiea (89 Camelia Moraru), Andreea Tomescu – Nicoleta Bărbos (81 Mihaela Radu), Ioana Mihălăchioiu (25 Maria Neacșu – 89 Ioana Ionescu).



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale