Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



16.06.2021 00:10

Fără să câștige în play-off


A A

CSȘ Târgoviște a promovat în Liga 1

CSȘ Târgoviște a promovat în Liga 1

❚ După un sezon destul de dificil, echipa antrenată de Mihai Tătăranu a reușit să facă pasul către prima ligă, acolo unde o vor aștepta partide și mai interesante, împotriva unor adversari mai puternici. ❚ Formația târgovișteană a reușit să câștige nouă meciuri, a remizat o singură dată și a înregistrat două înfrângeri, parcurs suficient de bun astfel încât să-i permită prezența în play-off ❚ La finalul play-off-ului, CSȘ Târgoviște a avut două puncte, la egalitate cu United Bihor și Dream Team București, însă datorită golurilor marcate, fetele lui Mihai Tătăranu au terminat competiția pe locul 2 ❚ Pe primul loc s-a clasat Ladies Târgu Mureș, cu maxim de puncte, reușind să promoveze fără emoții

 

COSMIN SAVA


Echipa de fotbal feminin a Clubului Sportiv Școlar Târgoviște a reușit un sezon foarte bun la nivelul ligii secunde, acolo unde a reușit să termine pe primul loc faza sezonului regulat, pentru ca mai apoi, la finalul play-off-ului, să obțină promovarea în Liga 1. Pentru fetele lui Mihai Tătăranu acesta reprezintă un nou moment important, după ce în anul 2018 formația târgovișteană reușea să câștige Cupa României. După un sezon destul de dificil, CSȘ Târgoviște a reușit să facă pasul către prima ligă, acolo unde o vor aștepta partide și mai interesante, împotriva unor adversari mai puternici. Lotul promovării le-a cuprins pe Ioana Mihălăchioiu, Antonia Gagiu, Mirela Ciobotaru, Mihaela Nicolae, Teodora Enache, Valentina Tudor, Diana Rădoi, Ioana Ionescu, Camelia Moraru, Monica Badea, Florentina Istrate, Sara Nedelcu, Andreea Bărbuceanu, Elena Anton, Cristina Pastea, Roberta Neagoe și Daria Preda.

Pe primul loc în sezonul regulat

CSȘ Târgoviște a făcut inițial parte din Grupa 1 a Ligii a 2-a, acolo unde a reușit să termine pe poziția de lider. Formația pregătită de Mihai Tătăranu s-a luptat pentru primul loc din clasament cu Vulpițele Galbene Roman, reușind să acumuleze la finalul sezonului, după 12 meciuri disputate, 28 de puncte, cu unul mai mult decât echipa de pe locul secund. Formația târgovișteană a reușit să câștige nouă meciuri, a remizat o singură dată și a înregistrat două înfrângeri, parcurs suficient de bun încât să-i permită prezența în play-off. Chiar dacă a terminat pe primul loc, CSȘ Târgoviște nu a avut cel mai bun atac, deși a punctat de 44 de ori, pentru că Vasas Femina Odorhei a marcat 46 de goluri, și nici cea mai bună apărare, fiindcă a încasat 18 goluri, cu unul mai mult decât echipa din Roman. Fără victorie în play-off Echipa târgovișteană a ajuns în play-off, acolo unde a întâlnit Dream Team București, Ladies Târgu Mureș și United Bihor. În prima etapă, formația lui Mihai Tătăranu a remizat cu formația din Bihor, 1-1, pentru ca mai apoi, în runda secundă, să cedeze în fața celor de la Ladies Târgu Mureș, 2-4. În ultima etapă, disputată duminică, echipa târgovișteană a remizat cu Dream Team București, 2-2. Astfel, la finalul play-off-ului, CSȘ Târgoviște a avut două puncte, la egalitate cu United Bihor și Dream Team București, însă, datorită golurilor marcate, fetele lui Mihai Tătăranu au terminat competiția pe locul 2 și au obținut promovarea. Pe primul loc s-a clasat Ladies Târgu Mureș, cu maxim de puncte, reușind să promoveze fără emoții.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pas important spre semifinale
Ce provocare și-a ales Boriga!
Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya
CSȘ Târgoviște, implicat în multe competiții
Ne-a părăsit Nicolae Guțoiu
Înfrângere pe terenul liderului
Play-off-ul, interzis pentru echipele dâmbovițene
Victorie cu mari emoții
Decizii dure la Comisia de Disciplină și Etică
Titu pierde la Urziceanca


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale