Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



15.11.2019 00:09

Situația la baschet juvenil


A A

CSȘ-CSM Târgoviște obț ine rezul tate bune

CSȘ-CSM Târgoviște obț ine rezul tate bune

❙ Acest lucru demonstrează că baschetul are viitor în județul nostru, iar dacă sprijinul oferit va fi unul ridicat, tinerii sportivi vor putea ajunge la un nivel bun ❙ La băieți, Grupa U13 se pregătește de etapa a patra a competiției, acolo unde face parte din Grupa A-3, alături de Axiopolis Sport Cernavoda și Slam Alb București ❙ La fete, echipa U14 este calificată în etapa a patra, acolo unde va evolua în Grupa A3, alături de CSM VSKC Miercurea Ciuc și CSM Moinești. ❙ Junioarele U18 sunt pe locul 4 în prima fază a competiței, cu 9 puncte din cinci etape, la un singur punct în spatele liderului CSȘ-CSM Alexandria.

 

COSMIN SAVA

 


 

Grupele de baschet ale CSȘ-CSM Târgoviște sunt implicate în competițiile juvenile, atât la masculin, cât și la feminin, iar dacă unele dintre ele încă se mai află în primele faze ale competiției, altele se pregătesc pentru următoarele etape, care vor începe la finalul acestei luni. Rezultatele înregistrate sunt bune, iar acest lucru demonstrează că ramură sportivă are viitor în județul nostru. Dacă sprijinul oferit va fi unul ridicat, tinerii sportivi vor putea ajunge la un nivel bun. Situația echipelor de băieți Echipa U15 a clubului târgoviștean este în continuare implicată în faza I a competiție, acolo unde după cinci partide ocupă locul 5, cu 5 puncte după patru etape, în Grupa 3. Serie din care mai fac parte CSȘ Târgu Jiu, Îngerii Băniei Craiova, LPS Viitorul Pitești, Champions București, CSȘ Alexandria și CSȘ Craiova. Grupa U13 se pregătește de etapa a patra a competiției, acolo unde face parte din Grupa A-3, alături de Axiopolis Sport Cernavoda și Slam Alb București. La U16, CSȘ-CSM s-a calificat în faza a doua, acolo unde va evolua în Grupa C-A, alături de CSȘ Ploiești, CSȘ Nr. 4 București și CSM Târgu Mureș. În fine, la U18, în faza a doua, formația târgovișteană face parte din grupa G-B, alături de LPS Cetate Deva, Wild Cats Baia Mare și Lucky Dragons Târgu Mureș. Junioarele U18, aproape de primul loc La fete, echipa U14 este calificată în etapa a patra, acolo unde va evolua în Grupa A3, alături de CSM VSKC Miercurea Ciuc și CSM Moinești. La U16 încă se joacă prima fază a competiției, iar CSȘ-CSM ocupă locul 3, cu 8 puncte obținute în șase meciuri în Grupa 2, din care mai fac parte CSȘ Craiova, CSȘ Sibiu și CSM Târgu Jiu. Junioarele U18 sunt pe locul 4 în prima fază a competiței, cu 9 puncte din cinci etape, la un singur punct în spatele liderului CSȘ-CSM Alexandria.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale