Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



28.04.2016 00:21

Două meciuri pentru trofeul de campioane


A A

CSM Târgoviște forțează o barieră istorică, marele titlu la volei

CSM Târgoviște forțează o barieră istorică, marele titlu la volei
Mobilizare totală de forțe pentru câștigarea primului titlu la volei de către Clubul Sportiv Municipal Târgoviște

❚ Echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a ajuns în cel mai important punct din istoria sa, iar marile speranțe se leagă de-o dublă victorie și de sărbătorirea primul trofeu de campioană chiar în Săptămâna Mare ❚ Deja s-a câștigat un meci din cele două susținute în deplasare, astfel că duelul final continuă la Târgoviște cu alte două partide, programate pentru astăzi (ora 19.30) și mâine (ora 19.15) ❚ „Este un moment pe care îl așteptăm cu mare interes. Echipa de volei a bifat în acest an cea mai mare performanță sportivă pentru municipiul Târgoviște și pentru județul Dâmbovița. Iar acum se poate realiza cu adevărat o performanță istorică, câștigarea titlului național”, Cristian Stan, primarul interimar al municipiului Târgoviște ❚ „Ne aflăm în fața celui mai important moment din istoria voleiului târgoviștean. Suntem la două victorii de un titlu istoric, un titlu pe care Târgoviștea îl merită, în care Târgoviștea a crezut”, Gabriel Boriga, fost primar al municipiului Târgoviște ❚ „Suntem la un pas de realizarea eventului, o performanță istorică pentru Târgoviște. Sperăm ca în Vinerea Mare Dumnezeu să fie cu noi și să ne bucurăm pentru câștigarea primului titlu din istoria voleiului feminin târgoviștean”, Ciprian Iugulescu, președinte CSM Târgoviște ❚ „CSM Târgoviște este în acest moment cea mai bună echipă din România, ținând cont că am câștigat Cupa și jucăm finala campionatului. Putem câștiga această finală și sper ca publicul să ne fie alături la cele două meciuri”, Zoran Terzic, antrenorul echipei de volei ❚ „Sunt convinsă că vor fi două meciuri foarte grele și că Blajul nu se va preda așa ușor, chiar dacă jucăm pe terenul propriu. Dar, în același timp, mă bazez pe colectivul nostru și pe dorința de a încheia finala în cele patru meciuri”, Diana Calotă, căpitanul echipei de volei

COSTIN MIHAI


 

Calificată pentru al doilea an consecutiv în finala mare a Diviziei A1 de volei feminin, CSM Târgoviște are acum șanse mari de a răzbuna eșecul din 2015, când a pierdut categoric duelul cu Volei Alba-Blaj (0-3). Deja s-a câștigat un meci din cele două susținute în deplasare, astfel că duelul final continuă la Târgoviște cu alte două partide, programate pentru astăzi (ora 19.30) și mâine (ora 19.15). Practic, în următoarele două zile se poate decide noua campioană a României, dacă una dintre echipe reușește o dublă victorie, altfel finala va continua cu joc decisiv la Blaj, pe 5 mai. În finala mică este 2-0 pentru CSM București, care s-a impus în ambele meciuri disputate pe teren propriu cu Știința Bacău (3-2 și 3-0). Ultimul loc de cupe europene a fost prins de Medicina Tg. Mureș, care a dispus cu 3-0 la general de Dinamo București, ultima urmând să evolueze în Cupa Balcanică.

Interes scăzut din partea jurnaliștilor

Echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a ajuns în cel mai important punct din istoria sa, iar marile speranțe se leagă de-o dublă victorie și de sărbătorirea primul trofeu de campioană chiar în Săptămâna Mare. Un asemenea moment merită promovat cu responsabilitate, motiv pentru care am fost invitați ieri la o conferință de presă comună, primărie-club. Gazde au fost primarul interimar Cristian Stan, fostul primar Gabriel Boriga, președintele Clubului Sportiv Municipal, Ciprian Iugulescu, antrenorul și căpitanul echipei de volei, Zoran Terzic, respectiv Diana Calotă. A surprins neplăcut interesul scăzut al presei locale pentru această conferință, împărțită într-o perioadă agitată politic. „Jurnal de Dâmbovița” își menține poziția de echilibru și de respect pentru toate cluburile și echipele urbei.

Cristian Stan

„Este un moment pe care îl așteptăm cu mare interes. Echipa de volei a bifat în acest an cea mai mare performanță sportivă pentru municipiul Târgoviște și pentru județul Dâmbovița. Iar acum se poate realiza cu adevărat o performanță istorică, câștigarea titlului național, în pofida a ceea ce s-a mai spus. Echipa din Târgoviște a reușit în acest moment să-și impună ritmul și să învingă marile rivale în ultimele meciuri, iar eu cred că putem realiza joi și vineri o performanță absolut deosebită. Din punctul nostru de vedere obiectivul pe care l-am trasat este realizat, calificarea în finală, dar eu am încredere că putem să câștigăm și titlul național”.

Gabriel Boriga

„Ne aflăm în fața celui mai important moment din istoria voleiului târgoviștean. Suntem la două victorii de un titlu istoric, un titlu pe care Târgoviștea îl merită, în care Târgoviștea a crezut. În care au crezut toți cei care au fost alături de echipă, Primărie, Consiliu Local, suporteri, dar mai ales jucătoarele și antrenorii. Clubul Sportiv Municipal este mândru că în fiecare an reușește să aducă târgoviștenilor, populației, celor care finanțează și au fost întotdeauna parteneri de încredere, astfel de momente”.

Ciprian Iugulescu

Suntem la un pas de realizarea eventului, o performanță istorică pentru Târgoviște. Sperăm să avem un public numeros care să ne susțină în cele două zile. Echipa este pregătită, are un tonus destul de bun. Vreau să menționez că aceste performanțe obținute la baschet și volei nu sunt întâmplătoare, se datorează în primul rând unei stabilități financiare. Pe această cale vreau să mulțumesc Primăriei municipiului Târgoviște și domnului primar Cristian Stan, care ne-au susținut în acest sezon. Salariile au fost întotdeauna achitate la zi și au fost îndeplinite toate condițiile pentru a se face performanță. Domnul Cristian Stan este singurul primar care a asigurat această garanție, de a nu exista întârzieri salariale. Sperăm ca în Vinerea Mare Dumnezeu să fie cu noi și să ne bucurăm pentru câștigarea primului titlu din istoria voleiului feminin târgoviștean”.

Zoran Terzic și Diana Calotă

„Sunt mulțumit de rezultatul de la Blaj, care rămâne însă favorită, dar așa era și înaintea primelor două meciuri din finală, iar noi am reușit să câștigăm. CSM Târgoviște este în acest moment cea mai bună echipă din România, ținând cont că am câștigat Cupa și jucăm finala campionatului. Putem câștiga această finală și sper ca publicul să ne fie alături la cele două meciuri”, a transmis antrenorul sârb, completat de căpitanul târgoviștean Diana Calotă. „Sunt convinsă că vor fi două meciuri foarte grele și că Blajul nu se va preda așa ușor, chiar dacă jucăm pe terenul propriu. Dar, în același timp, mă bazez pe colectivul nostru și pe dorința de a încheia finala în cele patru meciuri. Sper să fie cât mai mult public alături de noi”.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)

GEORGE COANDĂ


2024. 13 aprilie. O zi care ar putea rămâne o dată fatidică în istoria niciodată liniștită a umanității. Iranul ayatollahilort fundamentaliști a atacat cu o ploaie de drone și de rachete Israelul. A fost, se poate spune fără nicio urmă de glumă, un atac dinainte anunțat. De multă vreme, Teheranul, însă, nu a avut la îndemână un „casus belli”, fie și jucat la... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale