Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro17.09.2021 00:04

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

CSM Târgoviște se pregătește de noul sezon

CSM Târgoviște se pregătește de noul sezon

Chiar dacă au existat ceva probleme financiare, activitatea din cadrul Clubului Sportiv Municipal Târgoviște, pe secțiile volei și baschet feminin, continuă, iar conducerea pregătește cu mare atenție noul sezon. Dacă la baschet situația este una complicată de foarte mulți ani, la echipa de volei lucrurile au luat-o pe o pantă descendentă, chiar dacă în sezonul trecut s-a obținut titlul național. În aceste condiții, este greu de crezut că cele două echipe își vor putea propune obiective îndrăznețe în noua stagiune, mai ales că întâlnesc anumite cluburi care investesc masiv, fără a se confrunta cu probleme asemănătoare celor de la Târgoviște.

Situația complicată de la baschet va continua și în acest sezon, dar măcar există continuitate pe banca tehnică, acolo unde Cătălin Tănase va încerca să obțină o clasare cât mai bună alături de elevele sale. Prin intermediul paginii oficiale de Facebook, clubul târgoviștean a anunțat continuarea colaborării cu o serie de jucătoare care au evoluat și în stagiunea trecută pentru CSM, în încercarea de a face o figură cât mai bună în noua ediție de campionat.

Astfel de înțelegeri au fost prezentate și pentru echipa de volei, acolo unde au ajuns și jucătoare noi, dar care nu va participa în competițiile europene, chiar dacă a câștigat titlul în stagiunea precedentă. Clubul târgoviștean nu apare pe lista prezentată de CEV, listă care conține numele echipelor care vor evolua în competițiile europene în noua ediție, însă conducerea nu a oferit lămuriri pe acest subiect. Clubul Sportiv Municipal Târgoviște se pregătește pentru un nou sezon, unul care se anunță dificil pentru formațiile de baschet și volei feminin.

Problemele financiare împiedică cele două echipe să își propună obiective îndrăznețe, pentru că din punct de vedere sportiv, excepție făcând câteva cluburi, adversarele nu sunt de speriat. Nu ne rămâne decât să sperăm că, atunci când va debuta noul sezon, jucătoarele celor două formații vor da totul pe teren, la fiecare meci, în ciuda faptului că situația nu este cea mai fericită. Totuși, este vorba de cariera lor, iar ele trebuie să își respecte meseria pe care au ales-o, să aibă evoluții cât mai bune, atât pentru viitorul lor, cât și pentru a ajuta clubul târgoviștean să obțină clasări cât mai bune.

Cosmin SavaComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

În premieră la UEFA Regions Cup
Va fi și mai greu pentru Chindia
De la juniori, la echipa națională
Schimbări în bine la nivelul fotbalului județean
Despre Voința Crevedia 2018
După muncă, și răsplată
Succes, Croitoru!
Chindia, aproape de o surpriză uriașă
Deminitate și sacrificiu
Se joacă tare la nivel județean
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Bulina roșie (II)

Mobilitatea este ceva fantastic în Europa. Ne-am bucurat în 2002 când nu am mai fost nevoiți să avem acele vize infecte. Deși intrați în Uniunea Europeană în anul 2007, doar în 2014 românii au putut să lucreze fără restricții în Uniunea Europeană. Atunci practic s-a desăvârșit mobilitatea europeană a românului.

Criza pandemică ne-a adus... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale