Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



12.02.2016 00:09

Editorial sportiv:: Lovitura de la colț


A A

CSM Târgoviște, la viteză maximă

CSM Târgoviște, la viteză maximă

COSTIN MIHAI

 


 

Anii trecuți ultimul pe lista cluburilor sportive locale care ne răspundeau la adresa pe Legea 544 din 2011, privind liberul acces la informații de interes public, CSM Târgoviște a reacționat acum neașteptat de repede. La numai 24 de ore de la înregistrarea documentelor au fost redactate răspunsurile, o eficiență demnă de... cartea recordurilor.

Clubul de la care altădată obțineai asemenea informații foarte, foarte greu, apelând inclusiv la ajutorul organelor abilitate, dovedește acum deschidere și transparență. Să nu credeți că am primit răspunsuri la toate solicitările, în schimb apreciez modul în care au înțeles să colaboreze în ultima perioadă președintele Ciprian Iugulescu, vicepreședintele Adrian Pătrașcu sau voluntarul Gabriel Boriga. Pe primul l-a cam luat valul la un meci de baschet la Brașov, în schimb a revenit apoi la o atitudine civilizată, spre deosebire de Marius Dobă, directorul sportiv al echipei de baschet. Nici ultimul nu-i băiat rău, doar că are niște aroganțe prin care atrage ușor antipatii. În context a apărut de câteva zile și unul dintre viceprimarii noi, Andrei Albu, un tânăr parcă prea direct pentru aceste vremuri și pentru un om politic.

La fel de curajos a început și fostul viceprimar Cosmin Bozieru, cu un entuziasm care s-a topit pe parcurs. Albu nu e așa, și nu mă înșel, chiar dacă nu-l cunosc foarte bine. Săptămâna surprizelor nu s-a oprit aici, până și cei de la Asociația Județeană de Fotbal Dâmbovița înregistrând adresa pe care anii trecuți o aruncau într-un cor de amenințări. O adresă care, atenție, este mai amplă ca oricând la nivelul solicitărilor. Singurul loc unde nu am avut nicio șansă a fost la sediul Clubului Sportiv Universitatea din Târgoviște, unde nu am găsit pur și simplu pe nimeni. Vom reveni zilele următoare, pentru că nu-i corect să cerem informații publice doar de la anumite instituții sportive, iar de la altele nu. De săptămâna viitoare vom începe să publicăm din răspunsuri, pentru că este dreptul tuturor să cunoască cum s-au cheltuit banii publici în sportul dâmbovițean.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale