Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro14.01.2020 00:07

Oferind cel mai bun sportiv și cel mai bun antrenor


A A

CS Târgoviște a dominat ierarhiile DJST Dâmbovița

CS Târgoviște a dominat ierarhiile DJST Dâmbovița

❚ Au fost premiați zece sportivi (nouă la probe olimpice și unul la probe neolimpice) și șapte antrenori (șase la probe olimpice și unul la probe neolimpice) ❚ Aceștia au fost recompensați cu diplome, echipamente sportive și bani de către reprezentanții DJST Dâmbovița, dar și de anumiți sponsori, care au dorit să fie alături de cei mai reprezentativi sportivi ai județului.

 

C.M.

 


 

Momente de bucurie pentru sportivii și antrenorii de la CS Târgoviște, premiați în cadrul Galei Sportului Dâmbovițean – ediția 2019. Pentru rezultatele deosebite obținute anul trecut, aceștia au fost recompensați cu diplome, echipamente sportive și bani de către reprezentanții DJST Dâmbovița, dar și de anumiți sponsori, care au dorit să fie alături de cei mai reprezentativi sportivi ai județului. De asemenea, Clubul Sportiv Târgoviște a fost premiat cu o plachetă de către DJST Dâmbovița, care a fost ridicată de directorul instituției, Alexandru Badea. Tot anul luptelor La fel ca în 2018, în urma punctajelor stabilite, CS Târgoviște a oferit cel mai bun sportiv și cel mai bun antrenor al anului. După cum a fost anunțat încã de la sfârșitul anului trecut, cel mai bun sportiv a fost desemnat luptătoarea Diana Vlăsceanu, iar cel mai bun antrenor Cornel Cornea, coordonatorul secțiilor de lupte de la CS și CSȘ Târgoviște. În urma ierarhiilor întocmite de DJST Dâmbovița, de la Clubul Sportiv Târgoviște au fost premiați zece sportivi (nouă la probe olimpice și unul la probe neolimpice) și șapte antrenori (șase la probe olimpice și unul la probe neolimpice).Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Alexandru Oprea crede că echipa Chindiei trebuie întărită
Cum a luat ființă CS Târgoviște
Victorie lejeră
Vasile Lupașc, de 19 ori campion mondial
Vișan nu le vede bine pe chinezoaicele transferate de CSM Târgoviște
Victorie fără probleme pentru CSM
CSM Târgoviște, implicată în alt scandal
Pucioasa a realizat două transferuri
Transferuri cu probleme
Viorel Moldovan, votat personalitatea sportivă a anului 2019


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Viscerala invidie românească dărâmă și... statui (II)

Și vine o gazetă care contestă, acuzându- l pe profesorul Marin Cârciumaru, el fiind, de fapt, ținta invidiei maladive, de mistificare, de fals. Gazeta respectivăși acele online-uri care i-au ținut isonul s-au descalificat profesional. Campania declanșatăține de bezna minții.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale