Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro17.05.2022 00:07

Rezultat suprem


A A

CSȘ Târgoviște, campioană națională la volei Speranțe

CSȘ Târgoviște, campioană națională la volei Speranțe

* Echipa antrenată de Ion Atanasiu a reușit victorii pe linie, atât în grupe, cât și în meciurile finale

 

Rezultat suprem obținut de echipa de volei Speranțe (jucătoare născute în anul 200 și mai mici) a Clubului Sportiv Școlar Târgoviște la Turneul Final găzduit de sala „Ioan Valerian”. Echipa antrenată de Ion Atanasiu a reușit victorii pe linie, atât în grupe, cât și în meciurile finale. După succesele categorice din grupă, 3-0 cu CSȘ Lugoj, 3-0 cu CNNT Craiova și 3-0 cu CSV Craiova, au urmat marile izbânzi, 3-0 cu Academia de Volei Tomis Constanța (semifinale) și 3-0 cu Dinamo București (finală). Este primul titlul național la volei obținut de CSȘ Târgoviște, o premieră istorică.

Medaliile de bronz au mers la AV Tomis Constanța, care a trecut cu 3-1 de CSV Craiova. Pe locul 5 a terminat CSM București, 3-0 cu CSȘ Lugoj, iar pe 7 s-a poziționat CSȘ 5 București, 3-0 cu CNNT Craiova. Ion Atanasiu a folosit un lot care le-a cuprins pe Raluca Puică, Ana Maria Marinescu, Ema Gîdiuță, Ștefania Neagu, Raisa Constantin, Alexandra Rotaru, Antonia Nistor, Alexandra Mitroiu, Ilinca Bușu și Alexandra Vlad.

 

 

Costin MihaiComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Au trecut la treabă
Încă puțin până la startul noului campionat
La pas, prin parâng
În linie dreaptă
Primarul Cristian Stan lansează o estimare interesantă
Etapă de Motocros pe Sângeriș
Raul Bobleac, campion național la lupte pe plajă
Amintiri și trăiri cu David Popovici
Roberto Ziduri merita mai mult
Fenomenul David Popovici a plecat de la Târgoviște


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șansa României (I)

Războiul din Ucraina a adus o poziționare europeană fantastică pentru România. Să trecem peste mesajele imediate, în special legate de imagine, și să vedem cum abordăm, structurat, această fereastră de oportunitate.

Resursele naturale, fie ele gaze naturale sau metale prețioase, devin incredibil de importante în jocul autonomiei strategice europene. România are nevoie acum de o abordare... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale