Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro25.01.2023 00:11

Rezultate decente


A A

CSȘ Târgoviște și GȘIP Moreni, reprezentantele județului la nivel juvenil

CSȘ Târgoviște și GȘIP Moreni, reprezentantele județului la nivel juvenil

* Prima are trei echipe înscrise la competițiile naționale, iar cealaltă, o singură formație

 

În plan juvenil, județul Dâmbovița a fost mereu reprezentat cu succes în competițiile naționale de handbal. Clubul Sportiv Școlar Târgoviște și Grup Școlar Industrial Petrol Moreni sunt cele două cluburi care au înscris echipe la nivel național în stagiunea 2022-2023. La handbal masculin, CSȘ Târgoviște are echipe la nivelul Juniorilor 1 și Juniorilor 2, în timp ce la handbal feminin suntem reprezentați de GȘIP Moreni la Juniori 1 și de CSȘ Târgoviște la Juniori 3.

Pe locul secund la Juniori 1

La nivelul Juniorilor 1, Clubul Sportiv Școlar Târgoviște face parte din Seria D, acolo unde a obținut rezultate bune în acest sezon. Formația târgovișteană a disputat până în acest moment șase partide, reușind să înregistreze cinci victorii și o singură înfrângere. Astfel, în acest moment, CSȘ Târgoviște are 10 puncte, se clasează pe locul secund, la egalitate de puncte cu CSM București, echipa de pe prima poziție, care are însă un meci mai puțin disputat. La finalul acestei luni, în prima etapă din 2023, echipa dâmbovițeană va juca pe teren propriu cu CSM București.

Clasare decentă pentru echipa din Moreni

Grup Școlar Industrial Petrol Moreni este singura formație care ne reprezintă județul în competiția Juniorilor 1 la handbal feminin. Echipa morenară face parte din Seria C, iar după zece etape se clasează pe locul 6, cu 5 puncte, după ce a înregistrat trei victorii și șapte înfrângeri. GȘIP Moreni are o penalizare de un punct, pentru lipsa asistenței medicale la un meci. În primul joc din 2023, GȘIP Moreni joacă în deplasare la Viitorul Pantelimon, echipa de pe locul 5, care a adunat 6 puncte până în acest moment.

Pe podium și la Juniori 2

Clubul Sportiv Școlar Târgoviște are echipă înscrisă și în competiția Juniorilor 2, făcând parte din Seria D. După opt meciuri disputate, în care a înregistrat șase victorii și două înfrângeri, echipa dâmbovițeană ocupă locul 3, cu 12 puncte, la două lungimi în spatele celor de la CSM București și CSȘ Steaua București. La finalul acestei luni, echipa din Târgoviște joacă în deplasare la CSM București.

Rezultate slabe la Juniori 3

La nivelul Juniorilor 3 la handbal feminin, Clubul Sportiv Școlar Târgoviște ocupă ultimul loc în Seria C. În 12 partide, echipa dâmbovițeană a înregistrat o remiză și 11 înfrângeri, dar, din cauza unei penalizări de 1 puncte, pentru lipsa vizei medicale, CSȘ Târgoviște nu are niciun punct în acest moment. Urmează meciul cu CS Rapid București, echipa de pe locul secund, în partea a doua a lunii februarie.

 

 

Cosmin SavaComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Albu și Sacagiu merg la Voinești
O victorie cât Sfinxul din Bucegi
Chindia s-a impus într-o deplasare dificilă
Victorie clară la volei
Transferuri multe la Gura Șuții
Fotbalul dâmbovițean, în centrul atenției
Chindia, victorie spectaculoasă
Ana Maria Zamă și Ana Maria Torcea, două sportive model
Adrian Pătulea a preluat Gloria Bucșani
Chindia nu a arătat răuPolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Zelenskiada (II)

Preoții români sunt batjocoriți ca și cum bolșevismul stalinist s-a reîntors din tenebre, bisericile incendiate și închise – pentru că, chipurile, ar fi cuiburi de spioni de-ai Kremlinului -, tineri luați cu arcanul și trimiși să moară într-un război care nu este al lor, de parcă acest nefericit de Zelenski nu ar vrea altceva decât o purificare etnică. Budapesta, văzându-și consângenii hăituiți, i-a îndesat... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale