Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro27.09.2022 00:16

Semnal sindical: Seși oferta salarială se anunță avantajoasă,


A A

Criză de oțelari la COS Târgoviște

Criză de oțelari la COS Târgoviște

*„Nu avem oțelari! Știm asta! Este semnalul de alarmă pe care l-am tras încă de la început, că dacă ne pleacă oțelarii nu o să mai avem oțelari”, a declarat președintele Sindicatului „Valahia” Târgoviște, Nicolae Dragodănescu

 

Violeta Stanciu


La Combinatul de Oțeluri Târgoviște, partea funcțională a acestuia care a fost preluată de Beltrame, încă se fac recrutări de personal! Președintele Sindicatului „Valahia” Târgoviște, Nicolae Dragodănescu ne-a declarat că ceea ce a anticipat în urmă cu ceva timp s-a adeverit, din păcate.

Oțelarii sunt greu de găsit, pentru că cei mai mulți s-au pensionat, iar ceilalți nu vor să se mai întoarcă înapoi având în vedere necazurile pe care le-au îndurat în trecutul nu prea îndepărtat... Un licăr de speranță totuși există la COS Târgoviște, pentru că s-au făcut oferte avantajoase de salarizare pentru cei care vor fi recrutați pentru Oțelărie.

„Cuptorul de la Oțelăria Electrică nu a plecat, și noi așteptăm să-l vedem că fumegă. Va fi un mare consumator de energie electrică acel cuptor. Până vor face dânșii un parc de fotovoltaice care să asigure o parte din energie înseamnă cinci ani de zile. Deocamdată noi trebuie să consumăm energie ca să putem produce oțel acolo... Dacă ar fi luat-o statul, când oamenii erau în șomaj tehnic, a doua zi plecam cu ea, acum e destul de complicat... pentru că s-au pierdut oamenii. La COST încă se fac recrutări de personal. Oamenii care au plecat... unii s-au pensionat, alții nu se mai întorc, văd că au fost de acord să dea niște salarii mai mari, pentru că nu venea nici naiba pe salariile pe care le dădeau... Au făcut oferte pentru cei care vor să-i recruteze pentru Oțelărie și știm că încă așteaptă să aibă suficient personal. Nu avem oțelari! Știm asta! Este semnalul de alarmă pe care l-am tras încă de la început, că dacă ne pleacă oțelarii nu o să mai avem oțelari”, a declarat președintele Sindicatului „Valahia” Târgoviște, Nicolae Dragodănescu.

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Finalizarea proiectului "Reabilitare,consolidare și modernizare monument istoric; schimbare destinație în centrul cultural - Gheorghe Zamfir", cod SMIS 116503
De la Marea Unire la Marea Dezbinare
Infrastructura școlară, în continuă modernizare
ÎPS Nifon, în vizită pastorală la Pucioasa și Târgoviște Nord
Eveniment de suflet la Colegiul Prefectural Dâmbovița
Sumă record pentru investiții
Euro-integrare pentru România: între dorință și necesitate
Concertul "Romanța, regina inimilor", regal la Craiova
Comisia Europeană, vizită de lucru în județul Dâmbovița
Artista Corina Chiriac, eveniment de suflet la Târgoviște


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

De la Marea Unire la Marea Dezbinare

Îndeobște, la Ziua Națională se scriu editoriale festive, se pune în valoare semnificația acestui eveniment cu rezonanță profundă în istoria neamului, se exaltă eroismul celor ce s-au jertfit pe Altarul Patriei pentru Independență, libertate și suveranitatea națiunii și așa mai departe pe aceeași coardă encomiastă.

Și, într-adevăr, dacă este a ne... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale