Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



09.01.2020 00:10

Cum echipa se află pe loc de baraj în Liga 1


A A

Cristi Stan așteaptă rezultate mai bune din partea Chindiei

Cristi Stan așteaptă rezultate mai bune din partea Chindiei

❚ „Dacă exista nevoia de întăriri, trebuia adusă la cunoștință mai devreme, nu acum. Adică este o situație în care discutăm de o stare destul de avansată a campionatului”, a comentat primarul Târgoviște la Sport Show, pe Columna TV ❚ „O asemenea abordare ar fi trebuit să fie făcută, într-un moment în care ar fi fost posibilă și eficientă o asemenea infuzie de jucători. Nu am nimic împotrivă, dar de unde și pe cei bani iei acești jucători?” ❚ „Nu cred că problema echipei este antrenorul, este clar că avem nevoie de puncte și e clar că pentru evitarea retrogradării va fi o luptă acerbă. Așa cum am promis, în vara acestui an vrem să finalizăm lucrările de la stadion și sper ca echipa să rămână în prima ligă” ❚ „Îmi doresc rezultate mai bune, dar nu este ușor. Nu mai suntem în ligile inferioare și avem nevoie de un joc ceva mai solid, cred că se poate realiza acest lucru. Dacă se găsesc resurse în regândirea bugetului pentru a aduce unul sau doi jucători, ar fi foarte bine”

 

COSMIN SAVA

 


 

Anul 2019 a fost unul istoric pentru Chindia, care a reușit să promoveze în prima divizie. Numai că, experiența de la nivelul Ligii I nu a fost cea mai ușoară pentru clubul târgoviștean, care se află pe loc de baraj în acest moment. Antrenorul Viorel Moldovan a transmis că are nevoie de întăriri, așa că este interesant de urmărit ce strategie va aborda conducerea echipei în această pauză competițională. Primarul Municipiului Târgoviște, Cristian Stan, a transmis că poziția ocupată în prezent de Chindia nu este una mulțumitoare, iar solicitările legate de întărirea lotului, dacă acest lucru este necesar, ar fi trebuit făcute acum ceva timp, nu aproape de finalul sezonului regulat. În plus, acesta a mai transmis că stadionul „Eugen Popescu” va fi gata la vară și că își dorește ca echipa să se mențină pe prima scenă a fotbalului românesc.

„Eu îmi doresc ca echipa să rămână în prima ligă”

„Din punct de vedere, financiar, asigurăm împreună cu Consiliul Județean 99% din bugetul de care Chindia are nevoie, și îl vom asigura în continuare. Eu îmi doresc ca echipa să rămână în prima ligă și să facă jocuri de natură să ne aducă punctele de care avem nevoie. Nu cred că este treaba mea să trag concluzii legate de lot, este o chestiune care ține exclusiv de managementul sportiv și este decizia președintelui clubului, care își asumă și răspunderea pentru ceea ce se întâmplă la echipă. Dacă exista nevoia de întăriri, trebuia adusă la cunoștință mai devreme, nu acum. Adică este o situație în care discutăm de o stare destul de avansată a campionatului. Nu pot să fac aprecieri care să țină de componența sportivă, există oameni care pentru asta sunt plătiți și trebuie să își asume aceste decizii. O asemenea abordare ar fi trebuit să fie făcută, într-un moment în care ar fi fost posibilă și eficientă o asemenea infuzie de jucători. Nu am nimic împotrivă, dar de unde și pe cei bani iei acești jucători? E simplu de spus, nu trebuie să fii specialist ca să spui că ne trebuie întăriri”.

„Este clar că avem nevoie de puncte”

„Eu nu pot să lucrez cu bănuieli, bugetul echipei era cunoscut de la începutul campionatului, gândirea și execuția bugetului o face clubul. Dacă acești bani au fost investiți în actualii jucători, în salarii sau dacă o parte sau câțiva dintre jucători nu se ridică la nivelul așteptărilor, trebuie să iei anumite decizii. Nu mam implicat niciodată în situațiile legate de contractele jucătorilor, singura dată când m-am implicat a fost când s-a vorbit de plecarea lui Viorel Moldovan. Am întrebat dacă există o clauză de reziliere, dar nu am luat nicio decizie, am spus doar un punct de vedere. Nu cred că problema echipei este antrenorul, este clar că avem nevoie de puncte și e clar că pentru evitarea retrogradării va fi o luptă acerbă”.

„Liga I are alte pretenții”

„Așa cum am promis, în vara acestui an vrem să finalizăm lucrările de la stadion și sper ca echipa să rămână în prima ligă. Lucrurile sunt destul de complicate, dar nu pot fi imputate cuiva. Liga I are alte pretenții, poate că am avut și puțin ghinion în anumite meciuri, poate și o lipsă de experiență la acest nivel. Decizia referitor la banca tehnică este a președintelui, iar până la acest moment Marcel Ghergu a dovedit că stăpânește situația. Îmi doresc rezultate mai bune, dar nu este ușor. Nu mai suntem în ligile inferioare și avem nevoie de un joc ceva mai solid, cred că se poate realiza acest lucru. Dacă se găsesc resurse în regândirea bugetului pentru a aduce unul sau doi jucători, ar fi foarte bine”.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor
Fără victorie sau gol marcat
Sezon ratat
Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șoșocismul de mahala

Așa ar putea fi caracterizată ciorovăiala grotescă dintre senatoarea bântuită de un egocentrist violent, pe numele ei, pe care îl mai poartă încă, Șoșoacă Ivanovici Diana și soțul ei, la fel de egocentru, Șoșoacă Silvestru, ambii închipuindu-se fiecare buricul Universului. Pe mine, unul, nu mă interesează de unde s-au luat, însă spectacolul, repet, grotesc, pe care îl oferă pe micile ecrane dă... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale