Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



19.02.2020 00:10

Își dorește Chindia în Liga I și sezonul viitor


A A

Cristi Stan are încredere în echipa lui Moldovan

Cristi Stan are încredere în echipa lui Moldovan

❚ Susținută de autoritățile locale, Chindia încearcă să rămână în prima ligă, mai ales că din sezonul următor ar putea evolua acasă, la Târgoviște, pe stadionul „Eugen Popescu”, arenă aflată în plin proces de modernizare ❚ „Eu sper ca echipa să joace în acest sezon la Târgoviște, dar nu pot spune cu exactitate acest lucru, însă pot confirma că stadionul va fi gata în această vară” ❚ „Nu este o situație ușoară, pentru a îndeplini obiectivul e nevoie să dăm totul în play-out. Nu aș vrea să pun presiune” ❚ „Noi suntem deschiși la orice fel de colaborare, pe niște principii clare, cu precizarea că această echipă trebuie să rămână a comunității locale”


COSMIN SAVA

 


 

Chindia este pe locul 11 în prima ligă, cu o singură etapă înainte de finalul sezonului regulat, iar adversara din ultima rundă este vicecampioana FCSB. Formația lui Viorel Moldovan a pierdut etapa precedentă pe teren propriu cu FC Voluntari, 1-2, un rezultat cu adevărat important în lupta pentru evitarea retrogradării. Susținută de autoritățile locale, Chindia încearcă să rămână în prima ligă, mai ales că din sezonul următor ar putea evolua acasă, la Târgoviște, pe stadionul „Eugen Popescu”, arenă aflată în plin proces de modernizare. Primarul Municipiului Târgoviște, Cristian Stan, a transmis încă o dată că stadionul va fi gata în vară și că nu există probleme în privința procesului de modernizare. De asemenea, Stan a spus că își dorește ca echipa să rămână în prima ligă și așteaptă sponsori lângă echipă, dar în anumite condiții.

„Stadionul va fi gata în această vară”

„Stadionul va fi gata în această vară. Acum se lucrează la rețele, la gazon, la zona de nocturnă, iar începând din următoarele două săptămâni ritmul se va intensifica, pentru că vremea ne permite să abordăm chestiuni care țin de tribuna veche. Nu este nicio problemă cu tribuna, s-au luat toate măsurile, s-au corectat măsurile care erau necesare pentru securitate. Aceasta nu a fost demolată, vor fi operațiuni de consolidare, probabil vor fi și zone unde se va interveni mai abrupt. Viitoarea tribuna I are finalizată fundația, inclusiv la clădirea administrativă, în două sau trei luni va începe montarea structurii metalice, pentru că ea va veni gata montată. Eu sper ca echipa să joace în acest sezon la Târgoviște, dar nu pot spune cu exactitate acest lucru, însă pot confirma că stadionul va fi gata în această vară”.

„E nevoie să dăm totul în play-out”

„Nu este o situație ușoară, pentru a îndeplini obiectivul e nevoie să dăm totul în play-out. Nu aș vrea să pun presiune, eu sunt convins că vor da totul pentru ca sezonul viitor Chindia să joace tot în prima ligă. Noi suntem deschiși la orice fel de colaborare, pe niște principii clare, cu precizarea că această echipă trebuie să rămână a comunității locale. Iubitorii fotbalului trebuie să se bucure de ea, nu să se ajungă în situația în care să se piardă controlul asupra clubului și să se întâmple cine știe ce cu această echipă”, a transmis Cristi Stan în cadrul emisiunii Sport Show, pe Columna TV.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de Eugen la 03.03.2020 17:00

Primarul are incredere insa eu nu am. Sunt mai direct. Atat timp cat ai un antrenor slab ca valoare, nu poti emite pretentii la fotbalisti. S- a tot autopropus la altii crezand ca este bun. Cand ai un antrenor slabut, nici jucatorii nu pot fantastici. Degeaba critica el. Ce antrenamente face de astis la prima faza primesc gol. Asa se va intampla mereu. Asa a fost si in sezonul regulat. Acum toti vor sa scape de cele 3 locuri. Noi vom fi pe cele 2 care duc in liga 2.Nici macar la baraj nu vom fi...Pacat...


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)

GEORGE COANDĂ


2024. 13 aprilie. O zi care ar putea rămâne o dată fatidică în istoria niciodată liniștită a umanității. Iranul ayatollahilort fundamentaliști a atacat cu o ploaie de drone și de rachete Israelul. A fost, se poate spune fără nicio urmă de glumă, un atac dinainte anunțat. De multă vreme, Teheranul, însă, nu a avut la îndemână un „casus belli”, fie și jucat la... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale