Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



01.08.2014 08:07

Dacă Dragoș Pătru a fost adevăratul căpitan


A A

Cristi Cherchez este briliantul Chindiei

Cristi Cherchez este briliantul Chindiei
Doi jucători tineri și talentaț, dar cu atitudine și realizăi diferite. Cherchez și-a ajutat echipa la nevoie, iar Ispas și-a lăsat-o la greu

❚ Dezamăgirea s-a numit Denis Ispas, eliminat corect de Alexandru Filip încă din minutul 27. Dacă nu se maturizează în joc, nu va face pasul către un nivel superior

COSTIN MIHAI, COSTINEL NEAGU


Urban a rezistat Chindiei până în prelungiri, iar asta i se datorează în primul rând portarului Alexandru Iordan. Dacă Titu stă undeva mai bine decât Chindia, este la portari, formula Iordan, Dumitrescu și Ghețu arătând mai bine decât cea alcătuită din Omuț și Cristică.

Iordan 7 – Chiar dacă a ajuns la Titu cu numai două zile înaintea meciului, a fost cel mai bun om al gazdelor. Nu s-a văzut că vine după o pauză de șase luni, având trei intervenții excelente. La golul lui Cherchez nu prea a avut ce face, vina aparținând fundașilor centrali.

Pîslaru 5,5 – Nu a impresionat, dar nici nu a dezămăgit. Avertizat cu cartonaș galben (25), putea fi eliminat două minute mai târziu, după ce a intrat într-un clinci cu Ispas, ce a dus la eliminarea adversarului. Un pic cam dezordonat în intervenții.

Ștefănescu 5,5 – După o primă repriză mai bună, în partea secundă a avut unele ezitări, precum cea de la golul primit în minutul 4 al prelungirilor.

Butoi 3 – O evoluție acceptabilă în ansamblu, doar că a atras inutil două cartonașe galbene, fiind eliminat pe bună dreptate. Și-a lăsat echipa la greu într-un moment important, iar pentru asta a fost taxat corespunzător la notă.

Mirescu 6 – Și el mai bun în prima parte, când a închis bine culoarele pe flancul stâng, după care nu a mai acoperit spațiile la fel de eficient. Mai puțin activ pe faza ofensivă decât de obicei.

Corbu 6 – Golul Chindiei a plecat de la o pasă greșită de el, către Pătru. A primit rapid și cartonaș galben, scăpări venite pe lipsă de concentrare. Altfel, un fotbalist cu reale calități, care merită ținut sub monitorizare de Chindia.

Dicu 5,5 – O prestație decentă și din partea lui, în special pe faza defensivă, dar cu mai puține realizări ofensive.

Penescu 5,5 – În general, i se potrivește descrierea din dreptul lui Dicu.

Rădescu 5,5 – Nu a ieșit în evidență în niciun fel, nici în bine, dar nici în rău. Jucător de echipă și cam atât.

Cârstea 5,5 – Ajutat de tehnică, dar deficitar la capitolul forță. Este incisiv și poate deveni periculos dacă are spații, fiind posesorul unui șut bun.

Petculescu 5,5 – A încercat multe, dar i-au ieșit puține. Rămâne un fotbalist interesant, cu o tehnică superioară acestui nivel.

C. Calofir 5,5 – A avut șansa de a elimina Chindia, ratând cea mai mare ocazie a gazdelor. A finalizat dezamăgitor, dintr-o poziție excelentă. A intrat în locul lui Penescu (64).

Neguț 5,5 – A surprins netitularizarea lui. A intrat cu poftă de joc, dar nu s-a remarcat decât printr-o intervenție mai dură asupra lui Omuț. A intrat în locul lui Petculescu (70).

Ivașcu – A jucat prea puțin pentru a fi notat. A intrat în locul lui Cârstea (84).

Ispas, salvat de echipă

Se spune că fotbaliștii de valoare fac diferența atunci când jocul echipei scârțâie. Iar diferența în favoarea Chindiei au făcut-o Pătru și Cherchez. Surpriza plăcută a venit însă de la Cernea, care s-a integrat fără probleme în jocul echipei, evoluând dezinvolt și cu mult curaj. Sacrificiul lor a salvat prostia lui Ispas, care a lăsat echipa în inferioritate numerică încă din prima jumătate de oră.

Omuț 6 – Nu prea a avut ce apăra, decât spre final de meci.

Pătru 7 – Banderola de căpitan l-a responsabilizat mai mult. Dispus la efort, a dus bine ambele faze, arătând un spirit de luptă și de sacrificiu pe care îl vedem doar la un localnic. Putea marca din lovitură liberă, în schimb i-a pasat decisiv lui Cherchez, la golul calificării.

C. Dinu 6 – Prea puțin deranjat de atacanții adverși. A avut o singură scăpare, pe final, când C. Calofir a rămas nepermis de singur în centrul careului.

Ispas 2 – Realmente rușinos! A atras rapid o eliminare corectă, după ce a fost sancționat pe bună dreptate cu două cartonașe galbene. A faultat inutil, la faze banale, în zone fără pericol. Dacă nu se maturizează în joc, nu va face pasul către un nivel superior.

Cernea 6,5 – Surpriza plăcută a oaspeților. S-a integrat fără probleme în jocul echipei, evoluând dezinvolt și cu mult curaj. Cu o evoluție consistentă în ambele faze.

R. Dobre 5 – Modest și nervos. A fost iertat de o eliminare pe finalul primei reprize, când merita să primească al doilea cartonaș galben, motiv pentru care la pauză a și rămas la cabine.

Anton 6,5 – După retragerea lui Voinea ca fundaș central, urmare a eliminării lui Ispas, a fost singurul care a dus greul la mijlocul terenului. S-a limitat la un joc prudent, fără să-și asume riscuri.

Voinea 6,5 – A început ca mijlocaș și a terminat ca fundaș central. Ajutat de experiență, a avut un debut mulțumitor la Chindia, inclusiv pe apărare.

Grigore 6,5 – Eliminarea lui Ispas l-a trimis din bandă în centrul liniei mediene și nu s-a descurcat deloc rău. A reușit multe recuperări și l-a susținut pe Anton la închidere.

Cherchez 7 – Briliantul Chindiei a făcut diferența exact la ultima fază, când nu se mai putea recupera nimic. A plăcut atitudinea lui. A susținut apărarea, a făcut risipă de efort, și-a văzut de joc. Singurul reproș, descătușarea de după gol, când și-a scos tricoul și a lovit cu piciorul fanionul de la colțul terenului.

Popa 6 – Marcat exact în prima repriză, s-a descurcat mult mai bine în partea secundă. Săndulescu și Cherchez au ajuns în poziții de finalizare după faze lucrate de el.

Săndulescu 5,5 – A ratat o ocazie imensă și cam atât. A intrat în locul lui R. Dobre (46).



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pas important spre semifinale
Ce provocare și-a ales Boriga!
Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya
CSȘ Târgoviște, implicat în multe competiții
Ne-a părăsit Nicolae Guțoiu
Înfrângere pe terenul liderului
Play-off-ul, interzis pentru echipele dâmbovițene
Victorie cu mari emoții
Decizii dure la Comisia de Disciplină și Etică
Titu pierde la Urziceanca


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale