Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



23.05.2019 00:09

Schimbări importante la FC Pucioasa


A A

Cristi Bălașa s-a despărțit de echipa din Dealul Patranei

Cristi Bălașa s-a despărțit de echipa din Dealul Patranei

❚ Lucrurile nu au mai fost la fel de liniștite în acest final de stagiune, iar directorul sportiv Cristi Bălașa a ales să se despartă de echipa pregătită în prezent de Cosmin Lunescu. ❚ „Oricum, viața merge înainte, iar pentru Cristi Bălașa, petrecută la FC Aninoasa sau FC Pucioasa rămâne un reper, dar și o lecție de cum vor unii să facă performanță”, a spus Bălașa. ❚ „Tot respectul pentru el și pentru ce a făcut la această echipă, ne-am despărțit în condiții amiabile. Așteptăm finalul sezonului pentru a vedea ce e de făcut”, a transmis Mitrea.

 

COSMIN SAVA

 


 

Înființată în vara anului trecut, FC Pucioasa a avut un parcurs destul de bun în acest sezon de Liga a III-a, reușind să se claseze la mijlocul clasamentului. Totuși, se pare că lucrurile nu au mai fost la fel de liniștite în acest final de stagiune, iar directorul sportiv Cristi Bălașa a ales să se despartă de echipa pregătită în prezent de Cosmin Lunescu.

Bălașa: „Viața merge înainte”

Bălașa a transmis pentru dambovitapenet. ro că îi pare rău că această colaborare a ajuns la final. Acesta crede că la Pucioasa nu se poate face performanță și nu poate accepta acest lucru. „După meciul cu Flacăra Horezu mi s-a dat de înțeles, mai direct, mai pe ocolite că în actualele condiții n-ar mai fi benefică colaborarea. Cum eu unul nu sunt de acord cu amatorismul și am crezut că la Pucioasa se poate face performanță, am considerat, după un timp de gândire, că ar fi mai bine să ne despărțim pe cale amiabilă. Mi-am înaintat demisia, nu pentru că aș fi putut fi demis, dar mi-am dat seama că nu se mai poate continua. Regret enorm că proiectul pe care l-am inițiat a eșuat așa repede, deși am făcut tot posibilul să atrag sponsori, mai ales că dinspre primărie nu mai veneau bani, fiind cam în urmă la capitolul financiar! Au fost perioade când eu am adus bani de acasă pentru primele jucătorilor, dar se uită prea repede! Nu mai vorbim de fructe și de sucuri la antrenamente. Pentru Bălașa, capitolul FC Pucioasa e închis, dar aș vrea să se știe că un lucru, clar: pentru cantonamentul din Antalya, primăria n-a cheltuit un leu, deși mulți au ridicat din umeri sau au ocolit răspunsul – unii că nu știu, alții pentru a nu fi cumva implicați. Oricum, viața merge înainte, iar pentru Cristi Bălașa, petrecută la FC Aninoasa sau FC Pucioasa rămâne un reper, dar și o lecție de cum vor unii să facă performanță”, a transmis fostul director sportiv al echipei din Pucioasa.

Mitrea: „Tot respectul pentru ce a făcut la echipă”

Președintele celor de la FC Pucioasa, Cristi Mitrea, a spus că Bălașa a ales să se despartă de echipă pentru că nu se puteau îndeplini obiectivele pe care fostul diector sportiv le propunea. „Cristi Bălașa nu mai face parte din organigrama clubului, el își dorește mai mult, vrea performanță, dar la această echipă s-a atins maximul. Pentru a face performanță, e nevoie de bani. Au venit și banii de la Primărie, chiar dacă nu au fost foarte mulți, s-au ținut de cuvânt cu ceea ce au promis.Tot respectul pentru el și pentru ce a făcut la această echipă, ne-am despărțit în condiții amiabile. Așteptăm finalul sezonului pentru a vedea ce e de făcut, să discutăm și cu domnul primar, am înțeles că el ar vrea să continuăm împreună, dar banii sunt puțini pentru Liga a III-a”, a spus Mitrea.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale