Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



27.01.2022 00:20


A A

Crima de depopulare a României de români...

Crima de depopulare a României de români...

...continuă cu o halucinantă frenezie. Și, din păcate, suntem martorii muți, noi, românii, a unei Apocalipse românești. A avut dreptate, cândva, poeta Ana Blandiana: suntem un popor vegetal. Dar chiar n-aș vrea să dau o sentință, apropo de această stare de a fi, apropo de propria soartă, precum Petre Țuțea. Pentru că, atunci, ar însemna să ne pierdem orice speranță de a ne salva și a dăinui pe pământul nostru Vatră.

Recunosc cu tristețe însă că ne revoltăm când nu este cazul. Adică, aiurea. Și când o facem, ne lăsăm cu inconștiență manipulați de cei ce ne vor pieriți definitiv din Vatră și de a repopula cu aluviuni etnice, de pildă, din străfundurile Asiei. Cu niște sclavi care se mulțumesc cu o brumă de supraviețuire și nu crâcnesc împotriva stăpânului.

Să pornesc de la un exemplu care, în aceste zile, se pare că, și la Guvernul României, și la Cotroceni, nu mai zic la Casa Poporului, nu înspăimântă pe nimeni. Peste 400 de lucrători ai pădurii sunt dați afară dintr-un domeniu aflat pe profit: silvicultura. Și este de așteptat ca o mare parte dintre aceștia să părăsească țara, căutându-și un loc de muncă, de pildă la sparanghel în Germania.

Și pe măsură ce românii o iau la goană din patrie, alungați de niște trădători de țară, vor fi aduși, din străfundurile Asiei, cum am spus, 700.000 de „oropsiți ai sorții”, pe lângă cei care sunt deja aici de câțiva ani buni. Eu, sincer, nu înțeleg un lucru, refuz cu încăpățânare să-l înțeleg: de ce niște românași, trimiși de votul nostru în Parlament și la Cotroceni ca să ne conducă, deci le-am dat pe mână (mână moartă!) soarta noastră, ne trădează?

De ce țin morțiș să fie priviți de români ca niște odioși criminali ai propriei națiuni? Acum românii își dau seama că producerea „Revoluției din decembrie 1989” a avut drept scop, printre altele, stabilit de manipulatorii corporatiști globaliști, și depopularea României. Iar pe trădătorii vânduți străinătății să cadă blestemul acestui neam asasinat în fiecare zi!

 

 

George Coandă



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Vot european la 16 ani
Lovituri sub centură… electorale
Actorii instituționali ai politicii de energie
Cine influențează politica de sănătate în UE?
Comunicatul nr. 9, brânci României în gheena rusească (II)
Comunicatul nr. 9, brânci României în gheena rusească (I)
Carambol european
Incertitudini mioritice


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale