Teme principale
- Actualitati
- Anchete
- Interviuri
- Vox populi
- Politic
- Social
- Economic
- Cultura.Invatamant
- Caleidoscop national
- Panoramic sportiv
- Divertisment
- TV ARTPRESS
Prima paginĂŁ (PDF)
Newsletter
Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email
01.03.2023 00:14
La APIA Dâmbovița, în perioada 27 februarie - 24 martie 2023,
Crescătorii de porcine și de păsări pot depune cererile pentru plăți compensatorii
*„În județul Dâmbovița au fost identificați 3 potențiali beneficiari pentru Plăți în favoarea bunăstării porcinelor și 5 potențiali beneficiari pentru Plăți în favoarea bunăstării păsărilor”
În perioada 27 februarie - 24 martie 2023, la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Dâmbovița se pot depune cererile de plată pentru intervenția DR-06- Bunăstarea animalelor Pachet a) — Plăți în favoarea bunăstării porcinelor și Pachet b) — Plăți în favoarea bunăstării păsărilor din cadrul Planului Strategic PAC 2023—2027. Potrivit directorului executiv al APIA Dmbovița, ec. Corina Gârleanu sprijinul pentru bunăstarea animalelor reprezintă o plată compensatorie pentru pierderile de venit și costurile suplimentare suportate de fermieri și are forma unei plăți anuale fixe pe Unitate Vită Mare (UVM). Suma totală alocată pe întreaga perioadă de programare pentru această intervenție este de 736,25 milioane euro urmând să beneficieze de finanțare toți cei care îndeplinesc condițiile de eligibilitate, transmite directorul APIA Dâmbovița, ec. Corina Gârleanu.
Violeta Stanciu
Comentarii
sau
AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook
Din aceeaÂși categorie
Au fost asfaltate toate străzilor din satul Gemenea - Brătulești!Se lucrează de zor la construcția noului cartier de locuințe
Start lucrărilor la extinderea rețelei de canalizare
Branșările la noua rețea de gaze merg bine
Branșările la noua rețea de gaze merg bine
Construcțiile, în regres
435 de locuri de muncă disponibile
Formularele europene, o soluție salvatoare pentru dâmbovițeni!
Descinderi în forță ale polițiștilor
Ajutorul de stat pentru servicii de silvomediu și conservarea pădurilor!
Editorial
Va fi România la masa marii producții de baterii? (III)

Potrivit Institutului Geologic Român, țara noastră are zăcăminte de resurse aflate pe lista recent actualizată a materiilor prime strategice, esențiale pentru lanțul valoric al bateriilor. De pildă, Europa are un necesar de 7% litiu pentru producția de baterii litiu-ion dar produce doar 3%, deci este necesară dublarea producției. Ștefan Marincea, fost director al Institutului Geologic Român spune că țara noastră... [citește tot...]
Posta redactiei: fii jurnalist !
Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.
Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
