Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



01.04.2015 00:05

Editorial sportiv :: Lovitura de la colț


A A

Creația lui Dragan

Creația lui Dragan

MĂDĂLIN RĂDUCU


 

Îmi place Dragan! Am spus asta public acum câteva zile și susțin în continuare afirmația. Personal cred că este cel mai bun și complet antrenor care a trecut prin Dâmbovița în ultimele sezoane. În primul rând e sârb, iar mie-mi plac sârbii și nația lor de sportivi înnăscuți. Luptători până în ultima secundă, vulcanici când vine vorba de suporteri, toți creează un tablou la care aș privi fascinat zile în șir. În al doilea rând, admir profesionalismul său desăvârșit.Tot ceea ce face e la superlativ.

În fapt, acestea sunt metode pe care orice antrenor ar trebui să le aplice indiferent unde își exercită meseria, numai că noi am uitat aceste lucruri, asta și din cauză că ne-am obișnuit cu figuri mioritice, iar aici mă refer la toate sporturile, fără să nominalizez. Am discutat de câteva ori cu Dragan, am avut și o contră, pe care am știut să o depășim, datorită mentalității și a deschiderii.

Sârbul m-a convins deplin la finalul sezonului regulat. Are foarte multe calități, pe care le-a imprimat și echipei. Îmi vine în minte imaginea sa, iar aici trebuie să adaug o remarcă pertinentă: de câte ori l-ați văzut îmbrăcat altfel decât în treningul echipei, în momentele în care este implicat în activitatea pentru care este plătit?

În final, aș vrea să mai fac o afirmație, cu riscul de a-mi urca în cap unele persoane din Târgoviște de această dată, după ce am avut ceva probleme cu o parte a galeriei, deși am dovedit că nu vrem deloc răul echipelor de baschet, volei sau fotbal, ba din contră. Nu cred că îl merităm pe Dragan. La general vorbind, nu cred că încă am ajuns la o cultură și educație sportivă, în special voleibalistică, să înțelegem acest sport pe deplin, cum se întâmplă la baschet. Iar aici mă refer în special la un moment din meciul 4 al semifinalei. În setul patru, mai mulți oameni au protestat vehement la adresa jocului echipei.

Episodul îl știm: Dragan s-a întors către tribună și i-a invitat pe spectatori să intre în teren. Oamenii și-au dat seama de situația penibilă creată și au aplaudat, mai mult cu capul în pământ. Sper să-și fi dat și seama că această echipă este una dintre creațiile sale. Iar succesul i se datorează și lui, în foarte mare măsură!



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor
Fără victorie sau gol marcat
Sezon ratat
Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La limita guvernării europene

A trecut neobservată o remarcă a comisarului european Vìra Jourová, care zicea la începutul anului că Uniunea Europeană este „la limită” în ceea ce privește gestionarea sa. "Există deja o organizare a Comisiei Europene în vicepreședinți executivi, vicepreședinți și comisari obișnuiți. Aș spune că suntem la limita a ceea ce este fezabil din punct de vedere managerial”, a... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale