Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



28.09.2016 00:07

După parcursul excelent din primele etape


A A

Costel Badea vorbește despre evoluția foarte bună a juniorilor U19 de la Chindia

Costel Badea vorbește despre evoluția foarte bună a juniorilor U19 de la Chindia

*”Parcursul de până acum nu este o surpriză pentru mine. Anul trecut toată lumea ne arăta cu degetul, că nu aveam rezultate, neștiind că ei sunt cu un an mai mici. La copii și juniori un an contează foarte mult. Eu simțeam că putem să facem o figură frumoasă și rezultatele s-au văzut în acest an”, a mărturisit antrenorul juniorilor U21 de la gruparea târgovi?teană

*Costel Badea spune că sunt câțiva juniori care pot face pasul pe viitor la echipa mare, precum Vârtej, Călin, Niță, Neaga sau Țilică

COSTINEL NEAGU


Chindia Târgoviște are un început foarte bun de campionat la U19, ocupând locul doi în clasament, la egalitate de puncte cu Dinamo București. Dacă în trecut au făcut pasul către echipa mare Rosciugă, Stoica, Nisipeanu sau Bicher, acum se pregătesc Vârtej, Călin, Niță, Neaga sau Țilică, Aioani aflându-se deja în lotul seniorilor. Antrenorul Costel Badea vorbește despre parcursul bun al echipei U19, mărturisind că obiectivul este clasarea în primele echipe din campionat.

Rep.: Chindia are un început foarte bun de campionat, fiind pe locul doi în clasament, la egalitate de puncte cu Dinamo. Vă așteptați la un asemenea parcurs?

- Parcursul de până acum nu este o surpriză pentru mine. Anul trecut toată lumea ne arăta cu degetul, că nu aveam rezultate, neștiind că ei sunt cu un an mai mici. La copii și juniori un an contează foarte mult. Eu simțeam că putem să facem o figură frumoasă și rezultatele s-au văzut în acest an. Pentru ei  a fost un an de rodaj aș putea spune, iar acum culegem roadele.

Rep.: Chindia este pe locul secund în campionat. Credeți că poate câștiga locul întâi la sfârșitul campionatului?

- Noi avem speranțe că o să terminăm în primele locuri din clasament. Să nu uităm că aria de selecție la Dinamo, Viitorul Constanța sau Chiajna este mult mai mare decât la noi, dar ne luptăm cu ei, nu renunțăm așa ușor. Noi ne descurcăm cum putem și o facem binișor, zic eu.

“Călin, Niță, Neaga, Vârtej sau Țilică pot face pasul către echipa mare”

Rep.: Chindia a promovat în sezoanele trecute mai mulți juniori la echipa de seniori. Ce jucători de la U19 credeți că pot face pasul către echipa mare în viitorul apropiat?

- În sezoanele trecute au fost promovați la echipa de seniori Alberto Rosciugă, Crinel Stoica, Alin Nisipeanu sau Alexandru Bicher, jucători care se află în  lotul echipei mari în acest moment. În viitorul apropiat pot fi promovați la echipa mare Călin, Niță, Neaga, Vârtej, Țilică, un jucător de care veți mai auzi, Niculăescu sau Aioani, ultimul aflându-se  deja în lotul seniorilor.

“Federația a luat o decizie bună să oblige cluburile să joace cu U21 în teren”

Rep.: Cum comentați decizia FRF ca echipele din Liga a 2-a să joace cu trei jucători U21 în teren?

- Măsura pe care a luat-o FRF este foarte bună. Pe timpul când jucam eu fotbal, era generația “Luceafărul”, care îi cuprindea pe Mateuț, Hagi, Klein, și în Liga a 2-a se juca cu doi juniori obligatoriu în teren, iar rezultatele s-au văzut ulterior. Regula cu jucători U21 în teren le dă șansa juniorilor să joace la echipa mare. Dacă nu era acest regulament în vigoare, nu mai auzeam de Stoica, Nisipeanu sau Rosciugă la echipa de seniori.

Rep.: Care este secretul reușitei pentru juniorii de la Chindia?

- Secretul nostru este ambiția, talentul și devotamentul copiilor, care se pregătesc foarte bine, iar rezultatele s-au văzut în acest campionat.

Rep.: Care este punctul forte al echipei?

- Punctul forte este echipa. Sunt mulțumit de toți componenții lotului, chiar și de cei care intră pe parcurs în teren.

Rep.: După victoria de la Juventus, Chindia joacă sâmbătă acasă cu CS Mioveni. Cu ce gânduri abordați partida?

- Să câștigăm cele trei puncte puse în joc. În fotbal se întâmplă multe, dar sperăm să ne adăugăm în clasament încă trei puncte.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale