Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro31.10.2019 00:18

Din cauza poluării,


A A

COST, în colimatorul PNL Târgoviște

COST, în colimatorul PNL Târgoviște

❚ „În fiecare zi, orașul este acoperit de un nor de poluare care conține noxe și elemente din metale grele, acest praf intrând în casele noastre, acest praf intrând în plămânii noștri, acoperind vegetația în permanență și știți foarte bine că dacă mergeți în farmacii sau la spital toată lumea se vaită de probleme ale căilor respiratorii”

 

V. STANCIU


PNL Târgoviște ia atitudine vizavi de poluarea orașului, dar și a zonelor limitrofe, de către Combinatul de Oțeluri Speciale Târgoviște (COST)! Subiectul a fost dezbătut pe larg la ultima conferință de presă a acestei formațiuni politice, în cadrul căreia liderul liberalilor târgovișteni, Aurelian Cotinescu a cerut autorităților publice locale să se implice în rezolvarea acestei situații care a devenit deja „o problemă de siguranță orășenească”. Afecțiunile tot mai dese ale căilor respiratorii reclamate de târgovișteni sunt puse de liderul liberal pe seama faptului că în fiecare zi orașul este acoperit de un nor de poluare, care conține noxe și elemente din metale grele, care intră în casele oamenilor.

„Amenzile nu compensează sănătatea noastră”

„Avem o mare problemă în orașul nostru cu poluarea, poluarea pe care o produce Combinatul de Oțeluri Speciale sau acea rămășită din vechiul COST, o mândrie de fapt a orașului nostru... în urmă cu mulți ani de zile. În fiecare zi orașul este acoperit de un nor de poluare care conține noxe și elemente din metale grele, acest praf intrând în casele noastre, acest praf intrând în plămânii noștri, acoperind vegetația în permanență și știți foarte bine că dacă mergeți în farmacii sau la spital toată lumea se vaită de probleme ale căilor respiratorii. Cred că a devenit o problemă de siguranță orășenească și de aceea cerem Primăriei Târgoviște să se implice real în acest caz și să rezolve problema. Este adevărat că s-au tot dus cei abilitați de la Mediu, amendează periodic Combinatul de Oțeluri Speciale, dar să înțelegem un lucru... amenzile nu compensează sănătatea noastră. Dacă dai amendă la COST asta nu înseamnă că de mâine încolo... ești și sănătos. Trebuie rezolvată problema, respectiv puse filtre la acest combinat sau dacă nu... trebuie luate măsuri radicale”, a explicat președintele PNL Târgoviște, Aurelian Cotinescu.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

"PSD Dâmbovița, oficial în campanie electorală"
Criză bugetară și criză economică... la orizont
PSD Dâmbovița și-a votat noua conducere
"Racolarea primarilor PSD", negată de Instituția Prefectului
Rovana Plumb și-a depus candidatura pentru șefia PSD Dâmbovița
Corneliu Ștefan, al doilea candidat la președinția PSD Dâmbovița
"PNL vrea să arunce România în haos"
PSD Dâmbovița a intrat în febra alegerilor interne
Rovana Plumb candidează pentru șefia PSD Dâmbovița
"Dacă nu făceam asta, ieșea un haos total în buget"


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Capcana anticipatelor

Pentru români, dorința arzătoare a președintelui Klaus Werner Iohannis de a fi declanșate alegeri parlamentare anticipate, în acest moment, pare învăluită în ceața unui mister. Și se întreabă, pentru ce? Pentru o ambiție? Pentru un orgoliu?

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale