Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro05.09.2018 00:20

Vis împlinit după 10 ani!


A A

Cooperativa Agricolă "Frumosul de Voinești" va livra fructe în supermarketuri

Cooperativa Agricolă

*„Un contract este încheiat pentru o cantitate de fructe nelimitată, ceea ce este un lucru extraordinar, la un preț, spun eu, foarte bun. Al doilea contract este tot pentru o cantitate nelimitată de fructe, dar cu un alt supermarket”, spune primarul comunei Voinești, Sandu Gabriel Dănuț

 

Violeta Stanciu


 

Și-a văzut visul împlinit, dar după zece ani! Este cazul primarului comunei Voinești, Sandu Gabriel Dănuț, care s-a luptat ani de zile să pună pe picioare o cooperativă agricolă de producție în adevăratul înțeles al cuvântului care să vină în sprijinul pomicultorilor de pe Valea Dâmboviței.

Așa a prins viață, la Voinești, Cooperativa Agricolă „Frumosul de Voinești” care, într-un timp relativ scurt, a înregistrat deja rezultate remarcabile. Primul pas important este faptul că a reușit să încheie contracte, cu două supermarketuri, pentru livrarea de fructe... în cantitate nelimitată.

„Cooperativa Agricolă  «Frumosul de Voinești» este lucrul pentru care mă zbat de zece ani de zile. Cu bucurie în suflet pot spune că această cooperativă, încetul cu încetul, își atinge obiectivul pentru care a fost înființată, dat fiind faptul că, prin Cooperativa Agricolă «Frumosul de Voinești» s-au încheiat deja două contracte de livrare fructe în supermarketuri. Un contract este încheiat pentru o cantitate de fructe nelimitată, ceea ce este un lucru extraordinar, la un preț, spun eu, foarte bun. Al doilea contract este tot pentru o cantitate nelimitată de fructe, dar cu un alt supermarket. Deci, încetul cu încetul, lucrurile vor intra în normalitate. Cooperativa a fost înființată anul trecut și are 35 de membrii fondatori, pe care îi apreciez foarte mult, pentru că din două în două duminici au ședință de adunare generală. Lucrurile se mișcă foarte bine și în acest sens. Deja, în primăvara acestui an, și-au cumpărat îngrășăminte naturale la un preț mult mai ieftin față de ce găsim pe piața din județ și chiar din România, fiindcă vă dați seama, fiind o cantitate însemnată, s-au făcut reduceri substanțiale. Și–au cumpărat și pesticide, prin cooperativă, la prețuri mai mici. Acum problema cea mai arzătoare este livrarea fructelor în supermarketuri, iar de la anul... lucrurile cu siguranță vor merge și mai bine. Se intenționează și construirea unui depozit cu atmosferă controlată, dar costurile aici sunt foarte mari. Însă sper ca, în următorii ani, când cooperativa se va pune pe picioare, să se poată realiza și acest deziderat”, ne-a declarat primarul comunei Voinești, Sandu Gabriel Dănuț.

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

13.454 de fermieri au primit plata în avans a sprijinului agricol
Cum te poti apara eficient de cainii agresivi
Producătorii de tomate, mai mulți cu 450%
Încep plățile în avans la APIA
Regata a deschis pe 5 octombrie cel mai mare magazin din Dâmbovița
Achiziție utilaje pentru dezvoltarea activității societății MONDO PARETI SRL
CJAS, cu ochii pe fondurile pentru echipamente medicale
Costurile rechizitelor, spaima părinților
Centrul "Sf. Maria", locuința temporară a adulților în dificultate
Deficitul "mușcă" din dezvoltarea orașului Pucioasa


Editorial

România, la cheremul mafiei internaționale

Uite, nu mai este mult, doar un an până la împlinirea a 30 de ani de la ceea ce încă numim „Revoluția Română”. Atunci, pe acest meleag mioritic, toți locuitorii săi au crezut că, în sfârșit, l-au apucat pe Dumnezeu de un picior și că vor zburda ca mieii pe câmpia verde, în sunete de harpe îngerești. 

[citește tot...]


Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale