Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro18.07.2023 00:15

În perioada 10-14 iulie 2023,


A A

Controale la sânge în centrele rezidențiale din Dâmbovița

Controale la sânge în centrele rezidențiale din Dâmbovița

informare de presă

Având în vedere: Ordinul M.A.I. nr. 101/07.07.2023, Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul Administrativ, cu modificările și completările ulterioare, Ordinul Prefectului nr. 224/10.07.2023 și Ordinul Prefectului nr. 225/11.07.2023, la nivelul județului Dâmbovița, în perioada 10 - 14 iulie 2023, au fost efectuate controale în centrele rezidențiale destinate persoanelor vârstnice, centrele rezidențiale destinate persoanelor adulte cu dizabilități și în centrele destinate copiilor.

Potrivit Registrului Electronic al Serviciilor Sociale, în județul nostru sunt 49 de astfel de centre, cu un număr total de 928 de beneficiari. Centrele au fost verificate de către două comisii mixte, coordonate de către cei doi subprefecți ai județului Dâmbovița și au avut în componență reprezentanți din cadrul următoarelor instituții: Instituția Prefectului, Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială, Inspectoratul Teritorial de Muncă, Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor, Direcția de Sănătate Publică, Direcția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, Inspectoratul de Poliție Județean și Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Basarab I” Dâmbovița.

În urma controalelor au fost aplicate 151 de sancțiuni contravenționale, din care: 113 avertismente și 38 de amenzi în cuantum de 326,4 mii lei. Nu au fost evidențiate deficiențe majore de natură să impună suspendarea sau închiderea centrelor rezidențiale care au făcut obiectul verificărilor în perioada sus menționată.

 

Cancelaria Prefectului, Instituția Prefectului – Județul Dâmbovița

 

 

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

SANITAS a chemat Guvernul României în instanță
„Coaliția de guvernare PSD-PNL funcționează”
„PSD Târgoviște va câștiga toate alegerile viitoare”
„Maraton” de activități sociale și cultural sportive
„Dezvoltarea și susținerea fiecărei localități dâmbovițene nu țin cont de culoarea politică a respectivului primar”
Adoptarea noii Legii a pensiilor
Ministrul Justiției, despre Legea pensiilor
„Nu vom merge alături de PSD la alegeri”
Tur de forță în 13 organizații de pe Valea Ialomiței
„M-am liniștit! Eu credeam că PNL are 15% în Dâmbovița”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La 105 ani de la Marea Unire (I)

S-au împlinit 105 ani de la înfăptuirea unui ideal/vis/năzuință, mai precis spus în limbajul istoricilor, proces logic, adică a României Mari. Căci și la 27 martie, la Chișinău, și la 28 noiembrie, la Cernăuți, și la 1 decembrie din anul de grație pentru români, 1918, deci în trei momente cruciale întemeietoare de Țară s-a produs Unirea cea Mare – toate aceste momente fiind de fapt, acte istorice... [citește tot...]
Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale