Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro24.06.2022 00:17

Ieri,


A A

Contre politice la ședința CLM Târgoviște

Contre politice la ședința CLM Târgoviște

Ieri a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local Municipal (CLM) Târgoviște, aferentă lunii iunie 2022. Dacă în ultimele luni ședințele au decurs în liniște și pace, cu toate proiectele de pe ordinea de zi aprobate în majoritate sau unanimitate de voturi, lucrurile nu au mai stat la fel și la întrunirea de ieri. Aurelian Cotinescu, consilier local PNL, a avut mai multe intervenții de-a lungul ședinței. Una dintre ele a făcut ca un proiect de pe ordinea de zi să nu poată trece de plenul consiliului.

Mai exact, la punctul 14 de pe ordinea de zi, a fost un  proiect ce prevedea vânzarea unui lot de teren către actualul chiriaș, atribuit în condițiile Legii nr. 15/2003, situat în zona Sagricom. Prima întrebare a consilierului PNL, Aurelian Cotinescu a fost care este prețul pentru  acest teren. Reprezentanții Primăriei Târgoviște i-au răspuns că prețul este între 10 și 11 euro metrul pătrat. Liberalul a spus că s-a documentat, iar prețul pentru un asemenea imobil trebuie să fie undeva la 27 de euro în sus pe metrul pătrat.

Primarul Daniel Cristian Stan i-a răspuns acestuia că prețul nu poate fi atât de mare, pe suprafața de teren respectivă fiind  construită și o casă, iar valoarea de piață nu poate fi la fel de mare ca a unui teren liber. Ultima completare a lui Aurelian Cotinescu a fost că prețul trebuie urcat la 20 de euro și doar așa va vota pentru trecerea proiectului de hotărâre. Cătălin Rădulescu, viceprimarul municipiului Târgoviște, i-a răspuns că prețul a fost stabilit de un expert, specialist în domeniu

Mai mult decât atât, prețul imobilului respectiv a fost aprobat și în ședința CLM Târgoviște în primăvara anului trecut, consiliu din care făcea parte și Aurelian Cotinescu. Toate aceste argumente nu au fost îndeajuns, liderul PNL Târgoviște votând împotriva proiectului de hotărâre, iar alți șase consilieri s-au abținut de la vot. Din acest motiv, proiectul de hotărâre a fost respins.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Ședința Colegiului Prefectural Dâmbovița, despre probleme... de vară
Campanie de informare privind produsele românești
Conducerea Companiei de Apă, luată la bani mărunți
Contre politice la ședința CJ Dâmbovița
Ședință extraordinară CJD, cu două proiecte de hotărâre
Bilanț după șase luni de participare la guvernare a PSD!
Demisie PMP din Consiliul Local Municipal Târgoviște
Tinerii liberali dâmbovițeni au curățat Șanțului Cetății din Târgoviște
Străzi modernizate în satul Gemenea Brătulești
„Guvernul a preferat să lase lucrurile complet scăpate de sub control”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șansa României (I)

Războiul din Ucraina a adus o poziționare europeană fantastică pentru România. Să trecem peste mesajele imediate, în special legate de imagine, și să vedem cum abordăm, structurat, această fereastră de oportunitate.

Resursele naturale, fie ele gaze naturale sau metale prețioase, devin incredibil de importante în jocul autonomiei strategice europene. România are nevoie acum de o abordare... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale