Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro27.06.2022 00:12

Cu toate că proiectele au fost adoptate pe bandă rulantă,


A A

Contre politice la ședința CJ Dâmbovița

Contre politice la ședința CJ Dâmbovița

*Nici de data aceasta nu a lipsit schimbul de replici dintre consilierul județean PRO România, Ramona Mureșan și președintele CJD, Corneliu Ștefan.

 

A cam bătut vântul (de concedii de vară!!!)... la ultima ședință ordinară a Consiliului Județean Dâmbovița de vineri, 24 iunie 2022, la care au participat doar 25 de consilieri județeni, din totalul de 35! Pe ordinea de zi a ședinței s-au aflat 21 de puncte, ultimele trei adăugate suplimentar, iar printre acestea aflându-se ,,acordarea unui sprijin finaniar pentru unitățile de cult în anul 2022’’, în valoare de 727.264,25 lei pentru realizarea unor lucrări de investiții, dar și ,,aprobarea instituirii unei restricții temporare de circulație pe podul situat pe drumul județean DJ 714, Glod (DN 71)- Sanatoriul Moroeni – Peștera, km 32+ 106, platoul Padina, punct Diana (Casa Justin)’’. Ședința a fost condusă de președintele CJD, Corneliu Ștefan, care i-a avut alături pe vicepreședinții CJD, Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, iar Instituția Prefectului a fost reprezentată de prefectul județului Dâmbovița, Claudia Gilia.

Toate proiectele de hotărâre au fost aprobate pe bandă rulantă și cu unanimitate de voturi de consilierii județeni prezenți în sală. Chiar dacă votul ,,pentru’’ a mers ca și uns, nici ședința ordinară din luna iunie 2022 nu a fost lipsită de schimbul acid de replici dintre consilierul județean PRO România, Ramona Mureșan și președintele CJD, Corneliu Ștefan. De data aceasta, motivul neînțelegerii a fost ,,proiectul de hotărâre pentru revocarea Hotărârii CJD nr. 142/25.05.2021 privind aprobarea formei actualizate a Statutului Asociației Fotbal Club Chindia Târgoviște”.

Pentru că Judecătoria Târgoviște a respins cerea de înscriere a Asociației în Registrul asociațiilor și fundațiilor, menționând că în ceea ce privește constituirea asociației este aplicabilă legislația de la momentul dobândirii personalității juridice... reprezentanta PRO România Dâmbovița a găsit de cuviință că este momentul să-i reproșeze președintelui CJD, Corneliu Ștefan că ,,v-am recomandat într-o ședință trecută să contractați servicii juridice externalizate...’’.

Însă tonul ridicat al Ramonei Mureșan l-a determinat pe președintele CJD, Corneliu Ștefan să-i transmită acesteia ,,să folosească gura mare... la bară sau pe stradă, nu în plenul CJD... Faceți parte din avocații care se judecă cu Consiliul Județean’’, a declarat Corneliu Ștefan. Conflictul verbal a fost aplanat rapid și s-a revenit la ordinea de zi care a fost epuizată destul de repede.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Doar 15% din firme au reziliat contractele”
„Criza forței de muncă pentru constructori”
„Se joacă ping pong cu ordinea publică”
„Este unica soluție pentru România”
„Drumul Expres București-Târgoviște este în grafic cu evoluția proiectării”
Recenzarea, subiect fierbinte la ședința ordinară a Colegiului Prefectural Dâmbovița
Primele lucrări la DN 71 mai au de așteptat
Sistemul e-Factura bulversează mediul de afaceri?
Virgil Guran nu este interesat de funcția de Președinte interimar al Senatului
Ședința Colegiului Prefectural Dâmbovița, despre probleme... de vară


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Sfidarea UDMR

George Coandă


Parcă ar fi în spiritul de rasă al maghiarilor – și vreau să fiu bine înțeles, nu sufăr de atitudini xenofobe și chiar nu am nimic de împărțit cu vecinii României dinspre soare-apune, ei, dimpotrivă, au cu românii -, și este vorba de afișatul spirit de superioritate și de sfidare al celor ce nu sunt de-un neam cu ei. Căci, așa nu putem explica sfidarea fățișă a UDMR,... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale