Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



22.05.2015 00:04

Asociații au tras linie și au decis pentru sezonul viitor:


A A

Continuitate la Chindia

Continuitate la Chindia
Adrian Țuțuianu și Cristian Stan dau gir în continuare proiectului de la Chindia

❚ În acest an, la ultima ședință AGA, asociații au trasat un obiectiv clar pentru conducerea echipei: promovarea în eșalonul secund al fotbalului românesc. „Target”-ul a fost atins ❚ „Eu zic că se vor adăuga drepturi de televizare, plus alte venituri. Va trebui să discutăm și dacă spectatorii să plătească bilet, cât de mic, o sumă simbolică, pentru ca acești bani să fie folosiți în folosul echipei”, transmis Adrian Țuțuianu, președintele CJ Dâmbovița ❚ „Bani foarte mulți pentru fotbal, în sensul că o să fie o explozie de finanțare, așa ceva nu va exista. Va fi aceeași strategie. E și treaba conducătorilor clubului”, a spus și Cristian Stan, primarul interimar al Târgoviștei

MĂDĂLIN RĂDUCU


 

Consiliul Județean Dâmbovița și Primăria Târgoviște sunt cei mai importanți membri din Adunarea Generală a Asociaților, forul suprem de la clubul de fotbal Chindia fiind completat cu Universitatea Valahia. În acest an, la ultima ședință AGA, asociații au trasat un obiectiv clar pentru conducerea echipei: promovarea în eșalonul secund al fotbalului românesc. „Target”- ul a fost atins, ba chiar cu două săptămâni mai devreme decât finalul campionatului.

 

„Vom rămâne în aceleași limite de buget”

Adrian Țuțuianu, președintele CJ Dâmbovița, a fost mulțumit de evoluția Chindiei din acest sezon.

„Cred că echipa a avut un parcurs constant și am putut să arătăm că putem face performanță și fără implicarea marilor personalități ale fotbalului, ci doar cu oameni din Dâmbovița. De acum încolo, vom merge pe aceeași structură, adoptăm aceeași soluție, pentru că și rezultatele obținute de juniorii de la Chindia sunt foarte bune. Cred că avem suficiente resurse pe plan local să întărim garnitura echipei în Liga a II-a. Eu nu cred că trebuie să facem cheltuieli mari ca să aducem vedete care să ceară bani mulți, ci putem merge pe resurse proprii și să încercăm să ținem echipa în Liga a II-a pe un loc cât mai fruntaș”, ne-a declarat Adrian Țuțuianu.

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița a precizat că principala problemă în viitorul apropiat o reprezintă achitarea datoriilor, precum și încercarea de a atrage și finanțare externă:

„Vom rămâne în aceleași limite de buget. Eu zic că se vor adăuga drepturi de televizare, plus alte venituri. Va trebui să discutăm și dacă spectatorii să plătească bilet, cât de mic, o sumă simbolică, pentru ca acești bani să fie folosiți în folosul echipei. Până la sfârșit, eu și primarul trebuie să identificăm soluții pentru a plătii datoriile vechi pe care le are clubul, pentru că ele sunt în bună parte neacoperite. Curg în continuare dobânzi și penalități”.

Adrian Țuțuianu este mulțumit de staff-ul administrativ, așa că în perioada următoare nu se întrevăd schimbări la Chindia din acest punct de vedere:

„Personal, nu mă gândesc la înlocuiri. O să am o discuție și cu ceilalți parteneri, dar la momentul ăsta nu am vreo intenție și nu am auzit ca ceilalți asociați ar vrea așa ceva”.

 

Și Primăria merge pe aceeași strategie

De partea cealaltă, Cristi Stan, primarul interimar al Târgoviștei, a adoptat un discurs asemănător cu cel al lui Adrian Țuțuianu.

„Eu mi-aș fi dorit să promoveze în orice condiții. Dacă promovarea a fost obținută mai devreme, cu atât mai bine. Lucrul ăsta nu poate decât să ne bucure și să ne motiveze să achităm datoriile, care sunt cam măricele. Pentru asociați, ar însemna un efort de 4 miliarde (n.r. lei vechi), iar aici mă refer la cele istorice”, ne-a declarat primarul interimar.

Cristi Stan a comentat și bugetul din sezonul viitor al Chindiei:

„În momentul acesta, nu pot să dau un răspuns concret. N-am discutat încă o rectificare bugetară. Este posibil să fie ceva mai mare. Dacă achităm datoriile, va fi mai mare decât anul acesta, din punctul ăsta de vedere vor fi bani în plus. Bani foarte mulți pentru fotbal, în sensul că o să fie o explozie de finanțare, așa ceva nu va exista. Va fi aceeași strategie. E și treaba conducătorilor clubului. Echipa a arătat destul de bine, eu cred că va face față. În primele două sezoane ar trebui să se mențină la nivelul Ligii a II-a, după care ne putem gândi la mai mult. Asta înseamnă să sperăm la promovare”.

La final, Cristi Stan a prefațat și meciul de sâmbătă cu FCM, de la Șotânga:

„Este o discuție capcană... Nu e treaba mea. Echipa trebuie să joace. Ei sunt jucători profesioniști și trebuie să joace la același nivel meci de meci. Aici e problema antrenorilor”.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șoșocismul de mahala

Așa ar putea fi caracterizată ciorovăiala grotescă dintre senatoarea bântuită de un egocentrist violent, pe numele ei, pe care îl mai poartă încă, Șoșoacă Ivanovici Diana și soțul ei, la fel de egocentru, Șoșoacă Silvestru, ambii închipuindu-se fiecare buricul Universului. Pe mine, unul, nu mă interesează de unde s-au luat, însă spectacolul, repet, grotesc, pe care îl oferă pe micile ecrane dă... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale