Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro26.10.2023 00:13

Autoritățile locale, axate pe noi proiecte de investiții


A A

Continuă procesul de dezvoltare al comunei Raciu

Continuă procesul de dezvoltare al comunei Raciu

Administrația publică locală din Raciu continuă să facă progrese în dezvoltare , având în desfășurare o serie de proiecte menite să transforme în mod substanțial comunitatea și să îmbunătățească viața locuitorilor săi. Primarul Vasile Grădinaru a subliniat hotărârea autorităților locale de a aduce îmbunătățiri semnificative în zonă.

Unul dintre proiectele majore în desfășurare este extinderea rețelei de canalizare. Această inițiativă are un impact direct asupra calității vieții locuitorilor și a mediului înconjurător. Eforturile depuse pentru a asigura o infrastructură adecvată reflectă dorința administrației de a aduce beneficii pe termen lung pentru comunitate. De asemenea, sunt în plină desfășurare lucrările pentru amenajarea unui teren de fotbal în satul Raciu. Proiectul este finanțat prin Programul Județean de Dezvoltare Locală (PJDL) și va contribui la promovarea activităților sportive în zonă, oferind locuitorilor un spațiu dedicat pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a se bucura de activități recreative.

În cadrul planurilor de dezvoltare, reabilitarea și modernizarea Școlii Gimnaziale Raciu ocupă un loc central. „Noi înțelegem importanța educației și vizăm crearea unui mediu de învățare mai bun și mai adaptat nevoilor elevilor. Proiectul include extinderea școlii și reabilitarea spațiilor existente, cu scopul de a asigura un cadru educațional de calitate pentru generațiile actuale și viitoare”, a transmis primarul Vasile Grădinaru. Una dintre cele mai semnificative investiții planificate este construirea unui nou sediu pentru primărie. Această inițiativă nu doar că va furniza un spațiu modern și eficient pentru funcționarea administrației locale, dar va reprezenta și un punct de referință în dezvoltarea comunei Raciu.

Primarul comunei Raciu, Vasile Grădinaru, a declarat: „După cum știți, în acest an am lucrările pentru amenajarea terenului de fotbal din satul Raciu. Valoarea totală a investiției este de 1.205.870,23 lei cu TVA. Finanțarea obiectivului este asigurată de UAT Comuna Raciu în asociere cu Consiliul Județean Dâmbovița prin Programul Județean de Dezvoltare Locală Dâmbovița. De asemenea, pe POR, avem depus un proiect pentru reabilitare, modernizare și extindere Școala Gimnazială Raciu. Este o achiziție destul de amplă, vom avea undeva la 12 săli de clasă. Totul depinde de finanțări, când vor fi aprobate. Nu în ultimul rând, ne dorim un nou sediu pentru primărie”, a subliniat primarul comunei Raciu, Vasile Grădinaru.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Ziua Națională a României, marcată simplu și frumos
Rata șomajului, în ușoară creștere: 3,07%
Infracțiuni... de weekend
Mesaj de solidaritate față de victimele violenței domestice
Activitate de educație pentru promovarea integrității
Peste 3800 de persoane și-au găsit un loc de muncă
A început campania de vaccinare la vulpi
Realocarea fondurilor pentru tichete CFR
Transport ilegal de deșeuri, oprit de polițiști
Ziua Porților Deschise la noul sediu al Judecătoriei


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La 105 ani de la Marea Unire (I)

S-au împlinit 105 ani de la înfăptuirea unui ideal/vis/năzuință, mai precis spus în limbajul istoricilor, proces logic, adică a României Mari. Căci și la 27 martie, la Chișinău, și la 28 noiembrie, la Cernăuți, și la 1 decembrie din anul de grație pentru români, 1918, deci în trei momente cruciale întemeietoare de Țară s-a produs Unirea cea Mare – toate aceste momente fiind de fapt, acte istorice... [citește tot...]
Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale