Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro20.05.2020 17:58

În comuna Raciu,


A A

Continuă lucrările de reabilitare rutieră

Continuă lucrările de reabilitare rutieră

Lucrările de reabilitare rutieră în comuna Raciu merg mai departe. Autoritățile publice locale au anunțat că, pe 19.05.2020, Consiliul Județean Dâmbovița a demarat lucrările de asfaltare pe tronsonul de drum DJ 702 B, aflat în satul Șuța Seacă.

 

Pe teren, alături de reprezentanții administrației publice locale s-a aflat și conducerea Direcției Generale Infrastructură Rutieră Locală. Primarul Vasile Grădinaru a declarat că lucrările vor continua într-un ritm intens și în zilele următoare.

 

Nu în ultimul rând, în data de 15 mai 2020, s-a efectuat o vizită în teren pentru a stabili locația branșamentelor de canalizare care urmează să fie executate  în urma finalizării obiectivului de investiții ,,Extindere sistem de canalizare menajeră în comuna Raciu, județ Dâmbovița”. Astfel, în următoarea perioadă, comuna va intra în mai multe proiecte de reabilitare și modernizare care vor schimba radical localitatea.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Scăderea exporturilor și a importurilor
Decontarea parțială a salariilor, până pe 15 august
COST desființează 1200 de posturi
Producții mai mici la grâu, orz și orzoaică de toamnă
Metalurgia, în repaus
"Construire și echipare secție (pentru prelucrare și fasonare sticlă plata) cu vestiare, birouri și racorduri la utilități"
"Întreținerea și repararea autovehiculelor din parcul auto propriu"
"Realizare lac de agrement prin exploatarea agregatelor minerale"
Uzina Automecanica Moreni a fost evaluată de Ministerul Economiei
"Construire Centru Comercial, gospodărie de apă și împrejmuire..."


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Hiroshima de la Beirut (II)

GEORGE COANDĂ


Libanul este de ani de zile un „nod gordian” geopolitic, un teren/stat tampon de luptă apocaliptică – o să mai folosesc obsesiv acest terifiant adjectiv obligându-mă, de fapt, situația extrem de explozivă din Orientul Mijlociu – această bucată de pământ de doar 10400 km2, cândva o Elveție dintre Marea Mediterană și Munții Antiliban, fiind însângerată de 45 de ani de un război... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale