Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro15.06.2022 00:12

La Runcu...


A A

Continuă demersurile pentru extinderea rețelei de gaze

Continuă demersurile pentru extinderea rețelei de gaze

*Primarul Gheorghe Brebeanu a confirmat că demersurile pentru realizarea acestei investiții au fost accelerate

 

Ștefan Khalil


Extinderea rețelei de gaze naturale în comuna Runcu reprezintă una dintre prioritățile principale pentru anul 2022. Primarul Gheorghe Brebeanu a confirmat că demersurile pentru realizarea acestei investiții au fost accelerate. Sunt nu mai puțin 60 de locuințe care nu beneficiază de gaze.

De asemenea, în ultimii ani s-au construit mai multe pensiuni în localitate, care au mare nevoie să fie racordate la gazele naturale, spune primarul Gheorghe Brebeanu. Până acum a fost întocmit studiul de fezabilitate, iar proiectul este depus pe programul național Anghel Saligny.

„În ceea ce privește proiectul rețelei de gaze naturale, vrem să ne grăbim, pentru că reprezintă un obiectiv important pentru noi. Avem în jur la vreo 60 de locuințe, care nu au această utilitate și plus de asta, mai avem extins rețeaua și pentru pensiunile construite în zonă. Vin investitori la noi și trebuie să le asigurăm tot ce este necesar să-și dezvolte afacerile, pentru că este o chestiune câștigată și de noi. Vom face proiectul prin Anghel Saligny, deci totul ține de banii de la Guvern”, a transmis primarul Gheorghe Brebeanu.

Totodată, edilul șef a mai declarat că speră ca în această vară să fie demarate și lucrările pentru extinderea rețelei de gaze naturale în comuna Runcu.

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

10 cursuri gratuite organizate de AJOFM Dâmbovița în luna iulie
Certificarea vechimii în muncă, la mare căutare
717 locuri de muncă disponibile
Colectarea taxelor și impozitelor, la cote amețitoare
Viza anuală a autorizației de mediu și autorizației integrate de mediu
Conflict de muncă încheiat la SC Municipal Construct SA!
356 de locuri de muncă disponibile
„Târgoviștea, reașezată pe harta metalurgiei europene”
„Nemulțumirile profesorilor, tot mai evidente”
Primele bare laminate, în producție la Târgoviște


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șansa României (I)

Războiul din Ucraina a adus o poziționare europeană fantastică pentru România. Să trecem peste mesajele imediate, în special legate de imagine, și să vedem cum abordăm, structurat, această fereastră de oportunitate.

Resursele naturale, fie ele gaze naturale sau metale prețioase, devin incredibil de importante în jocul autonomiei strategice europene. România are nevoie acum de o abordare... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale