Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro12.05.2020 13:13

La Voinești,


A A

"Consultații juridice"... pentru contestarea amenzilor


Având un suflet mare, primarul de la Voinești, Sandu Gabriel Dănuț și-a propus să vină în sprijinul cetățenilor comunei care au fost amendați pe perioada stării de urgență care se va încheia la sfârșitul acestei săptămâni, când se va intra într-o altă stare, cea de alertă! Ajutorul este mai degrabă o consultație juridică pentru cei amendați, care trebuie să știe ce au de făcut pentru a contesta în instanță sancțiunea primită. Edilul ne-a declarat că voineștenii care au fost amendați de organele de ordine sunt persoane nevoiașe, lipsite de posibilități materiale, acesta fiind și motivul pentru care a luat această decizie.

 „Vreo 10 persoane foarte amărâte din comuna Voinești au primit amenzi pe ordonanța militară. Am pus mesajul pe facebook pentru a-i îndruma pe oameni ce trebuie să facă, pentru că dacă nu vor contesta aceste amenzi vor rămâne cu ele în debit. Pe procesul verbal scrie că amenzile se primesc la ANAF, dar  noi am primit deja în debit, la Primăria Voinești, toate amenzile date pe ordonanță militară, care se constituie venit la bugetul local.

Noi suntem obligați să le înregistrăm și vă dați seama că trecând perioada de 15 zile marea majoritate a amenzilor, în valoare de 2000 de lei, plata în 15 zile fiind de 1000 de lei, neplătindu-le rămân la 2000 de lei. Deja au venit 5-6 amenzi la noi. Eu le-am spus oamenilor ce au de făcut, pentru a scăpa de ele în sensul că trebuie să facă o contestație, să atașeze procesul verbal, să anexeze hotărârea Curții Constituționale a României. Numai așa se pot rezolva lucrurile... Eu am zis să vin în sprijinul lor pentru a scăpa de acest debit”, a declarat primarul comunei Voinești, Sandu Gabriel Dănuț.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Salariații DGASPC Dâmbovița nu au COVID-19
"Protejarea sănătății pacienților oncologici în perioada pandemiei COVID -19"
Traseele turistice, în atenția jandarmilor montani
ANAF continuă implementarea măsurilor de protecție a angajaților și contribuabililor
Primăria Băleni a împărțit materiale de protecție persoanelor bolnave din comună
Operatorii economici din județul Dâmbovița au primit plățile pentru șomaj tehnic
Drum lin printre stele, Viorel Nicolescu!
S-a stins din viață d-nul dr. BĂRBULESCU CĂTĂLIN
Dezinfectarea localității, în atenția autorităților
Se deschid Parcul Chindia, Grădina Zoo și piețele din Târgoviște


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Brandul de media sau chiar mai mult?

DAN LUCA


 

Activând în domeniul comunicării, cercetarea asupra evoluției presei europene m-a fascinat de ani de zile. Am considerat că este bine să ne exprimăm gândurile deschis, iar articolele precum ″Presa viitorului″ (din PR Romania) sau ″Jurnalistul Twitter și finanțarea sa″ au avut un impact plăcut la timpul lor.

 

De câteva săptămâni, în calitate de vicepreședinte al Grupului... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale